Микробиологиялық көтерілу

Мамандық: 6М072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Пән: Тамақ өнімдерін өндіру технологиясы
1 Аралық бақылау
1. Шикізатқа, етке, майға, субөнімдер мен өсімдік шикізатына қойылатын талаптар.
2. Дайын өнімге қойылатын талаптар.
3. Қалбыр ыдыстарына қойылатын талаптар.
4. Балық консервілерінің сапасын бақылау қалай жүргізіледі?
5. Балық консервілерінің негізгі бақыланатын химиялық көрсеткіштерін ата.
6. Балық консервілерінің негізгі бақыланатын физикалық көрсеткіштері қандай?
7. Балық консервілерінің негізгі бақыланатын микробиологиялық керсеткіштері қандай?
8. Балық консервілерінің сапасын жогарылату үшін қандай шаралар қолдану қажет?
9. Сүт консервісінің сапасына қойылатын стандарт талаптары.
10. Сапалық көрсеткіш анықтамасының әдістері.
11. Сүт консервісін өңдеудің технохимиялық бақылауы.
12. Сүт консервісін өндіруде бақылау қай стадияда жүргізіледі?
13. Консерві өнімдерінің сапсалық көрсеткіштері қандай?
14. Консерві өнімдеріне қандай санитарлы - гигиеналық қауіпсіздік шарттар қолданылады.
15. Көтерілу кезінде газ табиғаты қалай анықталады.
16. Консерві өнімдерінде металл өзгеруіне не әсер етеді?
17. Консерві өнімдерінде металл анықтаудың қандай әдістері бар?
18. Көтерілу (қақпақ томпаюы ) түрлері.
19. Жалған көтерілу .
20. Физикалық көтерілу.
21. Негізгі көтерілу.
22. Химялық көтерілу.
23. Микробиологиялық көтерілу
24. Қаңылтыр қалбырлардағы белгілер мен жазуларды оқи білу
25. Консерві өндіріснде қолданылатын ет шикізатына қойылатын талаптар



Ұқсас жұмыстар

Құлмақ ашытқысындағы нан құрамы
Сабуроның сұйық ортасы
САПАНЫҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ АСПЕКТІЛЕРІ НАН ПІСІРУ АШЫТҚЫСЫ
Өнім сапасының көрсеткіші
Астық түйірінің өздігінен қызуы
Қамыр илеуге керекті ашытқы және оның рөлі
Шикізаттарды мөлшерлеу
Сахоромицет емес ашытқы саңырауқұлағы негізінен жалған ашытқы саңырауқұлақтар
Сахаромицет емес ашытқы саңырауқұлақтар негізінен жалған ашытқы саңырауқұлақтар
Нанды пісіру, сақтау және шығыны
Микробиологиялық көрсеткіштер
Май және тоңмайлардың микробиологиялық талдау әдістері
Кондитерліқ бұйымдарының микробиологиялық талдау әдістері
Антропогендік жолмен топырақ тұздылығының көтерілу жолдары
Сүзбе өндірісіндегі микробиологиялық процестер