Қазақша рефераттар

Макарон өндірісінің технологиясы

Өңдеу өндірістерінің тауартануы пәнінен 1-ші аралық бақылауға арналған тапсырмалар.

А) Слайд. Төмендегі тақырыптар бойынша слайд жасаңыз. (слайдтың көлемі 10-12 беттен кем емес болуы шарт, орындалған жұмысты қорғау)

1. Дәнді-дақылдардың түрлері, оларға тауарлық баға мен тағамдық сипаттама;
2. Дәнді-дақылдардан ұн алудың технологиясы, олардың тағамдық құндылықтары;
3. Макарон өнімдерінің ассортименттері, олардың тағамдық және химиялық құрамы. Макарон өндірісінің технологиясы.

Б) Эссе. Төмендегі тақырыптарға эссе жазыңыз. (Құжатты әрлеу БӨЖ талаптарына сәйкес болуы шарт, эссе көлемі 300 сөзден кем болмауы тиіс).

1. Дәнді дақылдарды тағамдық мақсатта қолданудың тиімді технологиялары;
2. макарон өнімдерінің ассортименттерін кеңейтуге қолданылатын технологиялар мен қоспалардың дамуы;
3. ҚР макарон өнімдері өндірісінің дамуы жағдайы мен болашағы.

Құрастырған: аға оқытушы Игенбаев А.К.