Астықты сапалық бақылау

Астық өнімдерінің функционалды өнімдерін өндірудің
технологиясын жетілдіру
I Аралық бақылау

1. Функционалды өнімдер туралы жалпы мағлұматтар.
2. Өңдеудің дәстүрлі тәсілдері.
3. Функционалды өнімдердің адам капиталының дамуына әсері.
4. Өнімдер технологиясы ғылымының дамуы және пайда болуы.
5. Тамақ өнімдерінің бұзылу себептері.
6. Қазақстандағы өсімдіктердің өнімдерін өңдеу және сақтаудағы ғылымның қазіргі уақыттағы дамуы мен анализі.
7. Астықты сапалық бақылау.
8. Астықты және оның өнімдерін микробиологиялық талдау.
9. Астық түйірдің гигроскопиялық қасиеті.
10. Биологиялық факторлар.



Ұқсас жұмыстар

Қазақстан Республикасында астық қызметін құқықтық реттеу мәселелері: объектісі, субъектілері, мемлекеттік реттеу механизмі, шетел тәжірибесі
Астық қызметін құқықтық реттеу
Астықты жинаудан кейінгі өңдеудің технологиялық процесін есептеу
Астық өңдеу жұмыстары
Астық кептіру
Ақшыл уыт өндіретін цех жұмысын ұйымдастыру
Астықты өңдеуге дайындау технологиялық процессін басқару және бақылау
Ауыр енбекпен және спортпен айналысатындардың тамактану ерекшелігі, Азық түлік тауарларының сапасын бақылау
Кәсіпорынның еңбек ресурстарының құрылымы
Нан, макарон өнімдері
Қазақстан — әлемдік қоғамдастықтың белсенді мүшесі
Бақылау жұмысына дайындық
Өзіндік бақылауға бейімдеу шарттары
Алдыңғы қатарлы мемлекеттердегі қаржылық бақылаудың ұйымдастырылуы.
Экологиялық бақылау.
Бақылаудың негізгі статистикалық әдісі
Сабақ барысындағы бақылауым
Жұқпалы емес иммунологиядағы жетістіктер Ф. Бернетке иммунологиялық бақылау концепциясын ашуға мүмкіндік берді
Межелік бақылау
І аралық бақылаудың тест сұрақтары