Өсімдік шикізатты сақтау әдістері

Задание первого рубежного контроля
группа ТП - 211

ФИО
Тема
1
Аяғанова А.
Өсімдік шикізатты сақтау әдістері
2
Байгалиева Г.
Жемістер және көкеністер
3
Тайжума А
Физико-химиялық технологияның негіздері



Ұқсас жұмыстар

Тамақ өнеркәсібі салалары мен технологиясына сипаттама
Механикалық өңдеу әдістері
Тамақ өнімдерін консервілеу туралы
Тамақ өнеркәсібі туралы толық танысу
ДАЙЫН ТАМАҚ ӨНІМІН ЖӘНЕ САНАУ ЖҮЙЕСІНЕ ТАЛДАУ ЖАСАУ
Бақылау кезеңдері
Сиыр бауырынан жасалған паштет
Цемент зауыты шығарындыларының топырақ жағдайына әсері
«ПЛП Жанафарм» ЖШС базасында дәрілік Қырмызыгүл гүлдерінің және батпақты Иір тамырсабақтарының көмірқышқылды экстрактар негізінде алынатын таблеткалар өндірісін ұйымдастыру
МАЙЛАР ЖӘНЕ ӨСІМДІК МАЙЛАРЫНЫҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ пәнінің оқу бағдарламасы
Қазақстан Республикасының заңдарын сақтауын тексерулерді ұйымдастыру мен жүргiзу ережесi
Пайда, оның экономикалық мазмұны, түрлері және анықтау әдістері «Қостанай минералдары»
Негізгі қорлардың амортизациясын анықтау әдістері және олардың кәсіпорынның негізгі капиталын жаңартудағы ролі
Валюта нарығындағы валюталық реттеудің нысаны мен әдістері
Шетел мемлекеттері экономикасының мемлекеттік реттелуінің мәні мен әдістері
ТӘРБИЕНІҢ ӘДІСТЕРІ
Өндіріс шығындарын есепке алудың әдістері мен өнімнің өзіндік құнын калькуляциялау
Топырақ шіріндісі (гумус) және оны анықтау әдістері
Гигиена-денсаулықты сақтау
XX ғасырда Қазақстан Республикасы денсаулық сақтау саласының дамуы