Шұжық өнімдерінің рецептурасын есептеу

Тағамдық өнімдерінің құрамының және технологиялық процестерін модельдеу және оптимизациялау

2 межелік бақылау сұрақтары

1. Рецептураны жобалаудың қазіргі амалдары мен негізгі этаптары
2. Күрделі көп құрылымды иағам өнімдерінің рецептурасын жобалаудың негізі этаптары
3. Тағам өнімдерінің рецептурасын жобалаудың әдістемелік анализдері
4. Рецептураның автоматизирленген есебі мен оптимизациясы үшін бағдарламалық қамтамасыз ету
5. Қандай белоктар лайықты болып табылады? Олар не үшін қолданылады?
6. Фунционалдық тағам өнімдерінің майлықышқылдық құрамын жобалау немен байланысты? Гипотетикалық лайықты май дегеніміз не?
7. Тағам өнімдерінің алмастыруға келмейтін нутриенттермен байтудың негізгі принциптерін келтіріңіз.
8. Шұжық өнімдерінің рецептурасын есептеу.
9. Крахмалдық өнімдердің рецептурасын есептеу.
10. Қатты сырлардың рецептурасын есептеу.



Ұқсас жұмыстар

Биологиялық белсенді қоспаларды алу технологиясы және оны шұжық өнімдерінде қолдану
Ұн өнімдерінің жартылай фабрикаттарын дайындау технологиясы
Ұнды кондитер өнімдері
Шұжық
Компания өнімдері жайында
Өсімдік майының тәжірибелік - өндірістік цех
Кешенді тамақ қоспаларының жаңа түрлерін, соның ішінде «Тоцим» қоспасын қолданумен піскен шұжық технологиясын оқып үйрену жайлы
Функционалдық тамақ өнімдерінің құрамы мен түрлері
Бауырсақтың рецептурасы
Жартылай фабрикаттарды сақтау
Еңбекақыны есептеудегі аудиттің мақсаты мен міндеттері
Жиынтық табысты есептеу тәртібі
АВТОМОБИЛЬДІҢ ТАРТУЫН ЕСЕПТЕУ
Есептеуіш техниканың қысқаша даму тарихы
Желінің бөліктеріндегі қуат ағынын есептеу
Баланың бойын есептеу формуласы
Есептеу бағдарламалық коды
Есептеу техникасының кабинеті
Тулеремиямен ауырған малдың сойыс өнімдерінің санитарлық бағасы
Параллель есептеулер