Азық түлік өнімдерінің заманауи технологиясы

Тамақ өндірісінің ресурс үнемдеу технологиялары
1 аралық бақылау

1. Тамақ өндірісінің ресурс үнемдеу тиімділігі
2. Адамзаттың негізгі мәселесі- халықты азық түлік өнімдерімен қамтамасыз ету
3. Тағамданудың халықтың денсаулығына әсері
4. Азық түлік өнімдерінің заманауи тенденциялары
5. Тамақтану және экология мәселелері
6. Қоршаған ортаның және адамзаттың биологиялық тепе-теңдігі
7. Минеральды жеткіліксіздік және адам денсаулығы
8. Азық-түлік технологиясы ғылымының дамуы және пайда
болуы және заманауи технологиясы
9. Өнімдер технологиясы ғылымының дамуы және пайда болуы
10. Тарихи аспектідегі тағамдық өндіріс саласының қысқаша сипаттамасы
11. Азық түлік өнімдерінің заманауи технологиясы
12. Адамзаттың негізгі мәселесі- халықты азық түлік өнімдерімен қамтамасыз ету



Ұқсас жұмыстар

Сүт өнімдерін өндірудегі биотехнологиялық әдістер
ТАМАҚ ӨНДІРІСТЕРІНІҢ ЖАЛПЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ пәні бойынша жұмыс бағдарламасы
Функционалдық тамақтанудың қазіргі кездегі рөлі
Өнім сапасының көрсеткіші
Сілікпе беріктігін анықтаудағы әдістер
Тағамдық өнімдердегі токсиндік затты анықтауда қолданылатын заманауи әдістермен техникалық аппаратуралар туралы ақпарат
Азық түлік өнімдерінің технологиясы
Ұнтақ тәрізді орталардың қасиеттері
Көкөністермен байытылған сиыр етінен холодец жасау технологиясы
Тағамдық өнімдердегі токсиндік затты анықтауда қолданылатын заманауи әдістермен техникалық аппаратуралар жайлы
Оқытудың жаңа технологиясын пайдалану
Көркем шығарманы детальдап талдауда модульдік оқыту технологиясын пайдалану
NLX технологиясы
Азықтың биологиялық әсерлі заттары
Ауа әгі, өндіру технологиясы, түрлері, қасиеттері, қолданылуы.
Мысқтарды азықтандыру
Қымыз дайындау технологиясы, гигиенасы
Менің Қазақстанымда көптеген қалалар, өзен - көлдер, жазық далалар, таулар, табиғаты тамаша жерлер өте көп
Заманауи музыка мәдениеті
Ойын технологиясы оқушылардың білімін дамыту құралы