Қой терісін сыпыру

Бірінші рубеждік бақылау сұрақтары:
1. Жүн жайында жалпы түсінік
2. Тері морфологиясы және гистологиялық құрылымы
3. Жүн талшықтарының типтері, олардың морфологиялық және гистологиялық құрылымы
4. Жүннің химиялық, физико-механикалық және технологиялық қасиеті
5. Жүн ақаулары және оларды болдырмау жолдары
6. Жүнді класқа бөлу және дайындау стандарттары
7. Қой терісінің түрі
8. Қой терісін сыпыру
9. Терілерді консервілеу
10. Терілерді сақтау технологиясы
11. Елтірілік типтер
12. Қойдың шығу тегі
13. Қойдың биологиялық ерекшеліктері
14. Қойлардың интерьері
15. Қойды қырқуды ұйымдастыру



Ұқсас жұмыстар

Малды қабылдау. Ірі қара малды, ұсақ малды, жылқылар мен құстарды сою
Eт, eт өнімдeрінің құрамы қасиeті жәнe тағамдық құндылығы
Ұшадан теріні сыпыру
Жүннің құрылымы
Консервлеудің ылғалды тұздау тәсілі
Табиғи және жасанды былғары, үлпекті материалдар
Малды есеңгірету
Былғары және тері өндірісінің шикізаты
Өндірістік тәжірибе есебі
Малды сою
САРТҰЛЫ ҚОЙГЕЛДІ
Көйлектік маталар тобына арналған реляциондық мәліметтер қорын құру және өнімдер сапасын эксперттік бағалау
Бағалы қағаздар нарығының кәсіпқой қатысушылары және олардың қызметтері.
Басқару есептерінің қойылымы Технологиялық урдістерді оперативті басқарудың негізгі есебі
Қойма шаруашылығын ұйымдастыру
Техникалық қызметшілерге қойылатын талаптар.
Қазақ жұртын бірсыпыра көтеріп, берекелендіріп тұрған осы қой деген мал
Ерте заманда, ешкі құйрығы келте заманда бір байда жүрген қойшы байдан көп жылдар бойы ақы ала алмаған соң және байдың қорлығына шыдай алмай бір түнде еліне қашып кетеді
Ерте, ерте, ертеде, ел әлденеше хандыққа бөлінген заманда, жаз жайлауда өзен жағасына малын қатар жусататын екі қойшы болыпты
Біз ешбір елге тәуелденбей, қой үстіне жұмыртқалаған заманда өмір сүріп жатқанымыз - Тәуелсіздіктің арқасы