Сүтті гомогендеу

АБ1
Тағам өнімдерінің сапасын қалыптастыру кезіндегі биотехнологияның рөлі.
Сүттің тағамдық және биологиялық құндылығы.
Сүттің биологиялық құндылығы.
Сүттің химиялық құрамы.
Сүттің липидтері.
Сүттің дәрумендері.
Сүттің минералдық заттары.
Сүттің физикалық қасиеттері.
Дайындалатын сүтке қойылатын стандарт талаптары.
Сүттің құрамы мен қасиетіне әсер ететін факторлар.
Химиялық факторлар.
Физикалық факторлар.
Биологиялық факторлар.
Сүтті механиалық өңдеу.
Сүтті тазарту.
Сүтті гомогендеу.
Сүтті бактофугирлеу.
Сүтті жылумен өңдеу.
Сүтті салқындату.
Сүтті пастерлеу.
Сүтті стерильдеу.



Ұқсас жұмыстар

Сүтті механикалық өңдеу
Пастерленген сүт технологиясы
Клапанды гомогенизатор сұлбасы
Ішуге арналған сүт өндірісінің технологиясы
Сүт және сүт өнімдерін өңдеуге арналған жабдықтар
Пастерленген және стерильденген сүт өндіру технологиясы. Пастерленген сүт ассортименті
ҚАЙМАҚ ӨНІМІ
Сүт және қышқыл сүт өнімдерінің түрлері
Сүт өндірісінің технологиялық ерекшеліктері
Сапалы сүт алу және алғашқы өңдеу
Дене бітімі орташа, сүтті мал
Сүтті сиырды таңдау
Сүттің жас екендігін анықтайтын санитарлық көрсеткіштер
Сүттің химиялық құрамы
Майсыздандырылған сүтті нормалауда сепарирлеу үшін сүт көлемін анықтау формуласы
Сүтті жылумен өңдеу
Сүттің қышқылдығын анықтау әдісі
Сүттің қасиеттері
Сүттің микробиологиясы
Сүт өнімдерін өндіретін өнеркәсіптерден алынатын сүтті зерттеу тәртібі