Етті суықпен өңдеу әдістері
Тамақ өнімдерінің физика-химиялық және құрылым-механикалық зерттеулері
I Аралық бақылау
1 нұсқа
1. Технология нысаны ретінде еттің сипаттамасы.
2. Ет автолизінің жылдамдығына әртүрлі факторлардың әсері
3. Микроағзалар ферменттерінің әсерінен ет пен ет өнімдерінде қасиеттердің өзгерісі
2 нұсқа
1. Етті суықпен өңдеу әдістері.
2. Тұздау кезінде ет шикізаттарындағы қасиеттердің өзгеруі.
3.Жылумен өңдеуде ет пен ет өнімдерінде қасиеттердің өзгеруі.
Салқындатқанда және салқындатқан күйде сақтауда етте жүретін өзгерістерге сипаттама
Етті және ет өнімдерін суықпен өңдеу және сақтау
Тағамдық өнімдердің сапасы
Фермент активтілігіне температура әсері
Тамақ өнімдерін консервілеу туралы
Тағамдық шикізат және тамақ өнімдерін сақтау ерекшеліктері
Тамақ өнеркәсібі салалары мен технологиясына сипаттама
Тағам өнімдерін сақтау мерзімін ұзарту тәсілдері
Жылқы етін консервілеу технологиясын жетілдіру және рецептурасын құрастыру
ДАЙЫН ТАМАҚ ӨНІМІН ЖӘНЕ САНАУ ЖҮЙЕСІНЕ ТАЛДАУ ЖАСАУ
Кәсіпорынның бәсеке қабілеттілігін жетілдіру жолдары
Мемлекеттік бюджет жүйесінің экономикалық мазмұны
Экономикадағы дағдарыстық жағдайдағы мемлекеттік бюджеттің ерекшеліктері
Ақтөбе қаласы бойынша салық және басқа да міндетті төлемдердің бюджетке түсуін талдаудың ақпараттық жүйесін тұрғызу
Социум және әлеуметтік қатынастарды әлеуметтік жұмыс өрісінің объектісі ретінде қарастыру
БАНКТІК ҚЫЗМЕТТІ ҚАДАҒАЛАУ ЖӘНЕ ОНЫ РЕТТЕУ
Мемлекеттік бюджеттің теориялық негіздері
Несиенің ақшаларының қажеттілігі мен маңызы
Пайда, оның экономикалық мазмұны, түрлері және анықтау әдістері «Қостанай минералдары»
Патшалық өкіметтің Қазақстанда саяси билігінің орнығуы (1867-1891 ж.ж)