Тамақ өнімдерінің құрамы мен қасиетін анықтауда қолданылатын әдістер

Задание второго рубежного контроля
группа ТП - 211

ФИО
Тема
1
Аяғанова А.
Макарон өнімдерінің қазіргі кездегі технологиясы
2
Байгалиева Г..
Тамақ өнімдерінің құрамы мен қасиетін анықтауда қолданылатын әдістер
3
Тайжума А
Бидайдың ылғалдылығын анықтау



Ұқсас жұмыстар

Тамақ өнімдерінің сапасын бағалауға қолданылатын зертханалық құрал- жабдықтар
Шикізаттың және дайын өнімді бағалауда физико-химиялық анықтау амалдарды қолдану
Витаминдердің адам өміріндегі физиологиялық рөлі
Нан өнімін өндіру
Сәйкестендіру тәсілдерінің түрлері. Сапа көрсеткіштері. Азық түлік емес тауарлардың фальсификациясы
Полтитізбектік реакция тізбектері
Нан өнімдерін сақтау
АҚ Ұлттық сараптау және сертификаттау орталығы
Минералды заттар мөлшері
Тағамдық өнімдердегі токсиндік затты анықтауда қолданылатын заманауи әдістермен техникалық аппаратуралар
Бу қазандықтары мен шаң дайындау жүйелері есебі
ТҮМЕН ҰЛЫ МҮДЕ ҚАҒАН
Диалектика — даму мен ең жалпы байланыс жөніндегі ілім
Қазақстан Республикасының заңдарын сақтауын тексерулерді ұйымдастыру мен жүргiзу ережесi
Бухгалтерлік есептің концепциялары мен принциптері
Қаржы-несие мекемелері рыноктық экономиканың негізгі элементі ретінде
Тергеушінің тергеу бөлімінің бастығымен және анықтау органдарымен өзара әрекеттесуі
Ақшаның мәнi мен пайда болу тарихы
Валюталық нарықтың және валюталық операциялардың ерекшеліктері мен дамуы
Қылмыс қүрамының түсінігі және маңызы