Етті жылумен өңдеу технологиясы

Тамақ өнімдерінің физика-химиялық және құрылым-механикалық зерттеулері
II Аралық бақылау

1 нұсқа
1. Сүрлеуде ет өнімдерінің өзгерістері.
2. Ет өнімдерінің қасиеттеріне кептірудің әсері
3. Кептіруде ет өнімдерінің қасиеттері өзгеруі

2 нұсқа
1. Тамақ өнімдерін сақтау.
2. Етті жылумен өңдеу технологиясы.
3. Ет өнімдерін сақтау мерзімін ұзарту.



Ұқсас жұмыстар

Ет сапасына әсер ететін табиғи факторлардың тізімі. Еттің сапа көрсеткіштеріне түрлік фактордың әсері
Тамақ өнеркәсібі туралы толық танысу
Консервіленген өнімдерінің өндіру технологиялық негіздері жайлы мәлімет
ЖАНУАРЛАР ЕТІНІҢ ТҮРЛЕРІ
Тамақ өнімдерін консервілеу
Еттің құрамы мен қасиеттері
Шағын мал сою бекеті Құс өнімін өңдеу кәсіпорындары
Құс ұшаларының ішін жару
Тамақ өнеркәсібі салалары мен технологиясына сипаттама
ТҰЗДАЛҒАН ЕТТІҢ САПАСЫН АНЫҚТАУ
Оқытудың жаңа технологиясын пайдалану
Кәсіпорынның бәсеке қабілеттілігін жетілдіру жолдары
Мемлекеттік бюджет жүйесінің экономикалық мазмұны
Экономикадағы дағдарыстық жағдайдағы мемлекеттік бюджеттің ерекшеліктері
Ақтөбе қаласы бойынша салық және басқа да міндетті төлемдердің бюджетке түсуін талдаудың ақпараттық жүйесін тұрғызу
Социум және әлеуметтік қатынастарды әлеуметтік жұмыс өрісінің объектісі ретінде қарастыру
БАНКТІК ҚЫЗМЕТТІ ҚАДАҒАЛАУ ЖӘНЕ ОНЫ РЕТТЕУ
Мемлекеттік бюджеттің теориялық негіздері
Несиенің ақшаларының қажеттілігі мен маңызы
Патшалық өкіметтің Қазақстанда саяси билігінің орнығуы (1867-1891 ж.ж)