Тамақ өнімдерінің құрамындағы минералды заттар мен ферменттер

Мамандық: 6М072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Пән: Тамақ өнеркәсібі саласындағы прогрессивті техника және технология
2 Аралық бақылау

1. Кілегей алу технологиясы.
2. Емдік-сауықтыру бағытындағы тамақ өнімдерінің прогрессивті технологиясы.
3. Нан және тоқаш өнімдерінің технологиясы. Олардың түрлері.
4. Құс еті. Химиялық құрамы. Сапасына қойылатын талаптар.
5. Ұннан жасалған тағамдар және кулинарлық өнімдер.
6. Ірімшіктің және ірімшіктен жасалған өнімдердің өндірісі.
7. Тамақ өнімдерінің құрамындағы минералды заттар мен ферменттер.
8. Малды сойғаннан кейін болатын автолизді өзгерістердің негізгі сатылары.
9. Балаларға арналған және диеталық консервілерді өндіру технологиясы. Олардың айырмашылығы.
10. Алкогольсіз және жеңіл алкогольді сусындар өндіру технологиясы



Ұқсас жұмыстар

Азық – түлік өнімдерінің сапасы
Сүт өнімдері. Сүт және сүт өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар
Тамақ өнімдерінің химиялық құрамы
Сүт қышқылды сырлар
Сүттің сапалық деңгейін бағалау
Минералды заттар. тағам өнімдерінің гигиенасы
Органдар биохимиясы жайлы ақпарат
Сүт және сүт өнімдерінің қауіпсіздігі
Хроматографиялық әдістердің жіктелуі
Еттің тағамдық құндылығы және сапасын тексеру
Бу қазандықтары мен шаң дайындау жүйелері есебі
ТҮМЕН ҰЛЫ МҮДЕ ҚАҒАН
Диалектика — даму мен ең жалпы байланыс жөніндегі ілім
Қазақстан Республикасының заңдарын сақтауын тексерулерді ұйымдастыру мен жүргiзу ережесi
Бухгалтерлік есептің концепциялары мен принциптері
Қаржы-несие мекемелері рыноктық экономиканың негізгі элементі ретінде
Тергеушінің тергеу бөлімінің бастығымен және анықтау органдарымен өзара әрекеттесуі
Ақшаның мәнi мен пайда болу тарихы
Валюталық нарықтың және валюталық операциялардың ерекшеліктері мен дамуы
Тауарлық – материалдық қорлар есебі мен аудиті және олардың жетілдіру жолдары