Ферменттердің классификациясы

1 аралық бақылау сұрақтары:

1. Биологиялық препараттар дегеніміз не?
2. Сыра дайындау процесі?
3. Тағамдық қоспаларды пайдаланудың негізгі бағыттарын атаңыздар?
4. Ет және балық өндірісінде тағамдық қоспаларды пайдаланудың өзектілігі?
5. Тағамдық қоспаларды пайдалануға кім рұқсат береді?
6. Тамақ өнімдеріндегі Е (Еуропа) әрібі тұтынушыға не туралы ақпарат береді?
7. Тамақ өнімдеріндегі 50ррт өлшемі тұтынушыға не туралы ақпарат береді?
8. Нақты тамақ өнімдері үшін тағамдық қоспалар деңгейін қарастыру және бекіту мәселелерімен қандай ұйым айналысады?

9 Қандай өлшемдер бойынша тағамдық қоспалар классификациясы жасалады?
10 Ферменттік әсер ету механизмі?
11 Ферменттердің химиялық табиғаты
12 Ферменттердің классификациясы
13 Тамақ өнімдерін байытатын және сақтау мерзімін ұзартатын өсімдіктердің ББЗ?
14 Ет және балық өнімдерінің сақтау мерзімін ұзарту үшін эфирлі майларды, дәмдеуіштерді, грам оң микроорганизмдерді пайдалану?
15 Тағамдық қоспаларды классификациялау



Ұқсас жұмыстар

Ферменттердің классификациясы
Ферменттер классификациясы туралы
Ферменттер. Энзимдердің жалпы қасиеттері. Витаминдер. Майда және суда еритін витаминдер. Коферменттер
Ферменттер жайлы
Температураның әсері
Биологиялық химия пәнінен тәжірибелік сабаққа арналған әдістемелік нұсқаулар
Ферменттермен жұмыс істеу әдістемесі
Уыт өсірудің морфологиялық физико-биохимиялық процесстері
Ферменттер класификациясы
Ферменттер. Гидролазалар: жіктелуі, негізгі тобы
Ақпараттық технологиялардың классификациясы
Инвестициялар классификациясы.
Тігін бұйымдарының классификациясы
БАКТЕРИЯЛАР КЛАССИФИКАЦИЯСЫ
Өлшеу әдістерінің классификациясы
Саңырауқұлақтардың классификациясы
Биологияны оқытудың әдістерінің классификациясы
Топырақтың құрылыстық классификациясы
Биологиялық белсенді заттардың классификациясы
Әрлеу материалдары мен бұйымдарының классификациясы