Ұннан жасалған кондитерлік және аспаздық бұйымдардың технологиясы

Қоғамдық тамақтану және арнайы тағайындалатын өнімдерінің технологиясы пәнінен 2-ші аралық бақылауға арналған тапсырмалар.

А) Слайд. Төмендегі тақырыптар бойынша слайд жасаңыз. (слайдтың көлемі 10-12 беттен кем емес болуы шарт, орындалған жұмысты қорғау)

1. Қоғамдық тамақтану өнімдері мен шикізаттарын органолептикалық, физика-химиялық, микробиологиялық, құрылымдық-механикалық зерттеу.
2. Ет және ет өнімдерінен, ауылшаруашылық құстарынан, үйректер мен қояндардан дайындалатын аспаздық өнімдердің, көжелердің, соустардың технологиялары.
3. Ұннан жасалған кондитерлік және аспаздық бұйымдардың технологиясы.

Б) Эссе. Төмендегі тақырыптарға эссе жазыңыз. (Құжатты әрлеу БӨЖ талаптарына сәйкес болуы шарт, эссе көлемі 300 сөзден кем болмауы тиіс).

1.Қоғамдық тамақтану орындарындағы ет және балық өнімдерінің заманауи технологиялардың ерекшеліктері;
2. Қоғамдық тамақтанудың негізгі даму алғышарттары;
3. Қоғамдық тамақтану өнімдерінің тағамдық қоспалармен байытылу бағыттары мен кемшіліктері.

Құрастырған: аға оқытушы Игенбаев А.К.



Ұқсас жұмыстар

Жармаларды пісіруге дайындау
Крахмалдың сапа көрсеткіші
Жұмысқа шығу кестесі
Тағамдық өнімдердің сапасы
Қантты кондитер өнімдері
Жарма өндіру технологиясы
Астықты Жармада өңдеудің арнайы технологиялары
Пионер кондитерлік фабрикасы
Технохимиялық бақылау лабораториялық жұмыстар
Шикізаттарды дайындау
Аурудың тұрақтылығы және даму себебі
Коммерциялық ақпарат пен коммерциялық кұпия мәні және оны қорғау
Жазаның жүйелерінің және түрлерінің жалпы сипаттамасы
Аудиттің мәні және оның нарықтық экономика жағдайындағы ролі
Адамдар арасындағы қарым-қатынас және іс-әрекет психологиясы
Жиынтық сұраныс және жиынтық ұсыныс,бұлардың кейнстік үлгісі
Агробизнес және агроөнеркәсіп интеграциясының арасындағы байланыс
Оқытудың жаңа технологиясын пайдалану
Ақшаның маңызы, қызметтері және оның ерекшеліктері
Қабатты гидравликалық жару және ұңғылардың түптік аймаққа әсер ету