Сүзбе өндірісіндегі микробиологиялық процестер

Қаймақ өндірісінің жалпы технологиясы
Қаймақ өндіру кезіндегі биологиялық және физико-химиялық процестер.
Сүзбе өндірісінің жалпы технологиясы
Сүзбе өндірісіндегі микробиологиялық процестер
Май өндірісінің жалпы технологиясы
Май өндірісіндегі физико-химиялық және химиялық процестер
Сырга қойылатын талаптар.Ұйытындыны өңдеу. Пресстеу.
Сырды тұздау. Сырдың жетілуі



Ұқсас жұмыстар

Брынза тұздау өндірісі
Сүт сарысуының құрамы
Йогурттағы май мөлшері
Ірімшік өндірісіндегі жабдықтар
Сүт өнімдері өндірісіндегі технохимиялық бақылау
Сүтті салқындату қондырғысы
Тамақ өнеркәсібіндегі технологиялық үрдістердің қауіпсіздігі
Сүтті қайта өндеу талаптары
Ұнды кондитер өнімдері
Сүт қышқылды бактериялар
Әлеуметтік-демографиялық процестердің бағасы
Химия өндірісіндегі қуаттардың жаңа түрлері
Автолиз бірқатар физиологиялық процестерге тән және қалыпты тіршілік жағдайында өтіп жататын құбылыс
Микробиологиялық көрсеткіштер
Ферментация процестерінің жіктелуі
Карбонатты жыныс өндірісіндегі материалдық балансты есептеу
Минералды шикізаттар өндірісіндегі материалдық балансты есептеу
Технологиялық процестерді автоматтандыру жүйесін жобалау
Тамақ өндірісінде қандай микробиолоиялық процестер қолданылады
Ландшафт құрушы процестер