Екіншілік сүт шикізатын өңдеудің жалпы сұрақтары

1 АРАЛЫҚ БАҚЫЛАУҒА АРАНАЛҒАН СҰРАҚТАР

1. Тамақ өндірісіндегі аз қалдықты және қалдықсыз өнім технологиясы жайлы түсінік
2. Тамақ өнімдері өндірісіндегі инновациялық технологиялар түсінігі
3. Екіншілік сүт шикізатын өңдеудің жалпы сұрақтары
4. Екіншілік сүт шикізатының химиялық құрамы, физикалық қасиеттері және биологиялық құндылықтары.
5. Екіншілік сүт шикізатын алғашқы өңдеу тәсіодері.
6. Екіншілік сүт шикізаттарын биологиялық әдіспен өңдеу
7. Протеолитикалық ферменттер препараттарымен екіншілік сүт шикізаттарын өңдеу



Ұқсас жұмыстар

ТАМАҚ ӨНДІРІСТЕРІНІҢ ЖАЛПЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ пәні бойынша жұмыс бағдарламасы
Өндіріс қалдықтарының зияны
Сүт сарысуынан дайындалатын сыр
Мұнайды өңдеудің біріншілік және екіншілік процестерінің химиялық негіздері
Мұнайды өңдеу технологиялары
Жүзім шарабы өндірісі
Жылына 5 млн тонна мазутты вакуумдық айдау қондырғысы
Мұнайды қайта өңдеу процестері арасында гидрогенизациялық каталитикалық процестердің үлесі
Табиғи, ілеспе газдар және оларды өңдеу мен тазалау әдістері
Күміс металлургиясы
Жазаның жүйелерінің және түрлерінің жалпы сипаттамасы
Диалектика — даму мен ең жалпы байланыс жөніндегі ілім
Азия өзендеріне жалпы сипаттама
Шылау көмекшілердің жалпы сипаты
ҚТС жалпы номерлік сыйымдылығы және минималды материалды шығынға сай РАТС-тың оптималды сыйымдылығы таңдалын
Бие сүті және қымыздың құрамы мен қасиеттері. туралы
Бие сүті мен қымыздың шипалық және емдік қасиеттері.
Қазақстандағы сүтқоректілер класы
Қан айналымының жалпы желісі.