Қазақша рефераттар
Консервілер өндірісі
Тамақ өндірісінің ресурс үнемдеу технологиялары
I Аралық бақылау
1. Тамақ өндірісінің ресурс үнемдеу тиімділігі
2. Азық-түлік технологиясы ғылымының дамуы және пайда болуы және заманауи технологиясы.
3. Балық консервілері мен пресервтері өндірісіндегі ресурсты үнемдеу.
4. Ет және ет өнімдері.
5. Шұжық және тұздалған өнімдерді, дүмбілдерді (шала піскен) өндіру.
6. Дүмбілдер және жылдам мұздатылған екінші тағамдар.
7. Консервілер өндірісі.
8. Стерилизациялау формуласы туралы ұғым.
9. Сақтауда болған ет шикізаттарын консерві өндірісінде қолдану.
10. Тағамдық және биологиялық активті қоспалар жіктелуі.