Астық түйір партиясын дайындауда сапасын бағалау
Задание второго рубежного контроля
группа ТП - 211
№
ФИО
Тема
1
Аяғанова А.
Тұқым үлгілерін дұрыс таңдау тәртібі
2
Байгалиева Г..
Астық түйір партиясын дайындауда сапасын бағалау
3
Тайжума А
Астық түйірлерінің технологиялық, тамақтық, жемдік артықшылығы
Белгілеулер мен қысқартулар
Астық түйір массасының қасиеті
Астық түйір балғындығының көрсеткіштері
Астық түйір массасының жалпы сипаттамасы
Қара бидай дәндерінің әртүрлілігі
Астық түйірдегі зиянды қоспалар
Астық түйір массасының жабысуы
Қара бидай квас уытын дайындау жайлы мәлімет
Астықты жинаудан кейінгі өңдеудің технологиялық процесін есептеу
Астық түйірдің және дәнді дақылдардың жалпы сипаттамасы
Кәсіпорынның бәсекелестік қабілетін арттыру жолдарымен оның бағалау ЖШС (КӨК-СУ).
Халықаралық кедендiк ынтымақтастық және мемлекеттiк экономикалық қауiпсiздiк
Маркетинг және қоғаммен байланыс ұқсастықтары мен айырмашылықтары
Кәсіпорынның қаржылық жағдайын бағалау және кәсіпорынның қаржылық тұрақтылыққа жету жолдары
Көйлектік маталар тобына арналған реляциондық мәліметтер қорын құру және өнімдер сапасын эксперттік бағалау
Ұсыныстар портфеліне кіретін бұйымдардың бәсекеге қабілеттілігінің деңгейін бағалау және жіктеу
Қазақстан — әлемдік қоғамдастықтың белсенді мүшесі
Сақтандыру бағалауы
КӘСIПОРЫН ӨНIМIНIҢ САПАСЫН СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ
Автокөлік құралдарын бағалау