Жемістер классификациясы

1. Өсімдіктің вегетативті мүшесі –тамыр, сабақ, жапырақ.
Морфологиялық және анатомиялық құрылысы.
2.Өсімдіктің генеративті мүшесі –гүл. Гүлдің құрылысы, қызметі және
шығу тегі.. Андроцей. Геницей. Гүлшоғыр. Тозаңдану. Ұрықтану.
Апомиксис.
3.Жеміс. Жемістер классификациясы. Тұқым классификациясы. Жеміс
пен тұқымның таралуы.
4.Өсімдіктердің экологиялық топтары мен тіршілік формалары.



Ұқсас жұмыстар

Жеміс. оларға сипаттама
Консервілеу тәсілдері.
Жеміс дақылдарының классификациясы
Сокдардың классификациясы томатт сокын өндіру өндіріссы
Сусындар мен шырындар өндірісінде қолданылатын шикізаттар
Көкөністі тамақ консервілері жайлы
Дәрілік өсімдіктердің классификациясы
Крекер - құрамында майы жоғары ұннан жасалған кондитерлік өнім
Консервілеу әдістері. Жеңіл тағамдық консервілер
БОТАНИКА ПӘНІ БОЙЫНША ОҚУ-ӘДІСТЕМЕЛІК КЕШЕН
Ақпараттық технологиялардың классификациясы
Инвестициялар классификациясы.
Тігін бұйымдарының классификациясы
БАКТЕРИЯЛАР КЛАССИФИКАЦИЯСЫ
Шырынды жемістер
Өлшеу әдістерінің классификациясы
Саңырауқұлақтардың классификациясы
Биологияны оқытудың әдістерінің классификациясы
Топырақтың құрылыстық классификациясы
Биологиялық белсенді заттардың классификациясы