Ферменттік активті реттеу процесіне қатысатын химиялық реактивтер

Астық өнімдерінің функционалды өнімдерін өндірудің
технологиясын жетілдіру
II Аралық бақылау

1. Қазақстандағы өсімдіктердің өнімдерін өңдеу және сақтаудағы ғылымның қазіргі уақыттағы дамуы мен анализі.
2. Сапалы азық түлікті өндірудің жаңа технологиясы.
3. Тамақ өнімдерін радиационды өңдеу.
4. Тағамдық қоспалар.
5. Әр түрлі өнімдерді радиациялық өңдеудің ерекшеліктері мен тиімділігі.
6. Тамақ өнімдерінде жүретін процестер.
7. Интенсификациялауда ультродыбысты пайдалану.
8. Сапалы азық түлікті өндірудің жаңа технологиясы .
9. Ферменттік активті реттеу процесіне қатысатын химиялық реактивтер.
10. Тамақ өнімдеріндегі қорғаныш полимерлік жабындар.



Ұқсас жұмыстар

ДНҚ молекуласының радиация әсерінен бұзылулары
Фермент синтезі
Биологиялық химия пәнінен тәжірибелік сабаққа арналған әдістемелік нұсқаулар
Энзимологияның медициналық аспектілері
Ауруларды емдеуде ферменттерді пайдалану
Әртүрлі аймақтарда өсетін топинамбур өсімдігінің (жапырағы, сабағы, жемісі) құрамындағы белоктар мен аминқышқылдарының таралу заңдылықтарын анықтау
Ферменттерді қолдану
Микробиологиялық синтездің тиімділігі
Белоктардың жіктелуі, құрамы
Анализдейтін ерітіндіні дайындау
БАНКТІК ҚЫЗМЕТТІ ҚАДАҒАЛАУ ЖӘНЕ ОНЫ РЕТТЕУ
Салықтардың экономиканы мемлекеттік қаржылық реттеу жүйесіндегі рөлі мен орны
Валюта нарығындағы валюталық реттеудің нысаны мен әдістері
Көшпелі қазақ өркениетіндегі отбасылық қатынастарды реттеу және әйел құқығының мәртебесі
Монполияға қарсы реттеу және оның экономиканың тұрақты дамуындағы орны
Нарықтық экономиканы реттеу жүйесіндегі мемлекеттік бюджеттің маңызы
Жасушаның химиялық құрыдысы туралы
Қазақстан Республикасындағы валюталық реттеу мәселелері
БАҒАЛЫ ҚАҒАЗДАР НАРЫҒЫН РЕТТЕУ
Жарықтың химиялық әсері. Фотосурет.