Сүт қышқылын өндіру сұлбасы

1. Сірке қышқылын өндірудің биотехнологиялық кезеңдерін атаңыз.
2. Сүт қышқылын өндіру сұлбасы
3. Фермент өндірісінің беттік әдісі
4. Лимон қышқылын алу
5. Фермент өндірісінің тереңдік әдісі
6. Ферменттердің жіктелуі
7. Сүт қышқылын өндірісінің биотехнологиялық кезеңдері
8. Сірке қышқылын өндіру сұлбасы
9. Ақуызды препараттарының биотехнологияся
10. Органикалық қышқылдар биотехнологиясы



Ұқсас жұмыстар

Сірке қышқылы
Ряженканың дайындау технологиясы, санитариясымен танысу
Жарма өндіру технологиясы
Сүт зауытында өндірісті метрологиялық қамтамасыздандыруды жетілдіру
Айранның дайындалу технологиясы
Қаймақ және сары майдың өндіру гигиенасы және технологиясы
Химия өнеркәсібі географиясы
Сары май өнімі
Азық - түлік өнімдерінің жалпы технологиясы
Сүт өнімі
ҚР-дағы мұнай нарығының даму заңдылықтары және тенденциясы «Қазмұнайгаз» Барлау Өндіру» АҚ
Бие сүті және қымыздың құрамы мен қасиеттері. туралы
Бие сүті мен қымыздың шипалық және емдік қасиеттері.
Қазақстандағы сүтқоректілер класы
Ауа әгі, өндіру технологиясы, түрлері, қасиеттері, қолданылуы.
Бие сүті және қымыздың құрамы мен қасиеттері.
Мұнайхимиялық синтезден көмірсутекті шикізаттарды алу
Сыр қақтарын өндірудің технологиялық схемасы
ӨРТ СӨНДІРУ ЖӘНЕ АВАРИЯЛЫҚ-ҚҰТҚАРУ ЖҰМЫСТАРЫ ҚЫЗМЕТІ
Сутек