Жарма сипаттамасы

Өңдеу өндірістерінің технологиясы пәнінен
2 аралық бақылау сұрақтары
1.Өңдеу өндірісі технологиясының даму перспективасы және қазіргі жағдайы.
2.Өңдеу өндірісі саласында инновациялық қызмет пен ғылыми қамтамасыз ету.
3Дәнді-дақылдарды қабылдау
4. Дәнді-дақылдарды өңдеу және сақтау
5. Дәнді дақылдарға қысқаша сипаттама.
6. Өнімнің экология-лық тазалығын қамта-масыз ететін тиімді технологиялар.
7. Дәнді тұқымдастар, қарақұмық тұқымдастар
8. Өңдеу өндірісіндегі өнімдер ассортименті
9. Арпа, қарақұмық, жасымық дақылдарының ботаникалық сипаттамасы.
10. Жарманың ботаникалық сипаттамасы
11.Жарма сипаттамасы.
12.Жарма ассортименттері
13. Тарының ботаникалық сипаттамасы
14. Тарының биологиялық 1ерекшелігі
15. Нан пісіру өндірісіндегі негізгі шикізаттар
16.Ұн өндірудің негіздері.
17. Ұнның химиялық құрамы
18. Нан-тоқаш және макарон бұйымдарының технологиясы.
19.Ұнды және қосымша шикізаттарды сақтау.
20.Нанның кебуі мен қатуы, оған әсер ететін факторлар.



Ұқсас жұмыстар

Жарма дақылдарын ақтау
Жарманың ботаникалық сипаттамасы және ассортименттері
Нан өндірісіндегі бидай ұнының сапа көрсеткіштері
Бидай жармасын алудың технологиясы
Жарма дақылдарын қайта өңдеу технологиясы
Астықты қабылдау технологиялық процесін бақылау
Жарма дақылдары және олардың сапасын анықтау жолдары
Бидай дәндерінің технологиялық қасиеттері
Тігін тігу технологиялары
Астықты ұнтақтауға дайындаудың технологиялық схемасын жобалау және сипаттау
Жазаның жүйелерінің және түрлерінің жалпы сипаттамасы
Сорғыш сипаттамасы
«Алматылифт» ЖШС-нің жалпы экономикалық сипаттамасы.
АҚЖАРМА (Есір)
Жұмыстың жалпы сипаттамасы
ОҚО кәсіпкерлік және өнеркәсіп департаментінің жалпы экономикалық сипаттамасы
Педагогикадағы оқыту принципінің сипаттамасы
Әдістемелердің сипаттамасы мен қолдану аясы
Өнеркәсіптің қысқаша сипаттамасы
Қарапайымдылардың морфологиялық сипаттамасы