Астық түйірлерін кептіру режимдері
2 аралық бақылау сұрақтары
1. Метрологиялық факторлар
2. Астық түйір массасының жабысуы
3. Астық түйірлерін кептіру міндеттері мен тапсырмалары
4. Астық түйірлерін кептіру режимдері
5. Дәнді кептіру үрдісіндегі жылу мен ылғал алмасу
6. Кептіру үрдісінің түрлері
7. Әртүрлі дәнді-дақылдарды кептіру технологиясы
8. Астық түйірді кептіру үрдісін бақылау
Астық өнімдерін сақтау жайлы мәлімет
Астық түйірлерін сақтау технологиясы жөнінде жалпы мәліметтер
Астық түйірінің сапасы жалпы, міндетті, қосымша
Пастерленген және стерильденген сүт өндіру технологиясы. Пастерленген сүт ассортименті
Астық өндірісі
Астықты кептірудің технологиялық процесі
Тұздалған сыр өндіру
Комбайндардың маңызы
Астықты сақтаудың технологиялық тәсілдері
Өндіру әдісін таңдау
Халықаралық кедендiк ынтымақтастық және мемлекеттiк экономикалық қауiпсiздiк
Маркетинг және қоғаммен байланыс ұқсастықтары мен айырмашылықтары
Кептіру - талазау цехы
Қазақстан — әлемдік қоғамдастықтың белсенді мүшесі
ҚАЗАҚСТАН ДҮНИЕЖҮЗІЛІК ҚАУЫМДАСТЫҚТА
Рухани байлық табиғатқа деген сыйластықпен жасалмақ
Тақырып Ынтымақтастық дағдыларын дамыту
Барымта мен партия, Бәрі мастық жұрт құмар
Назарбаев сонымен қатар көптеген ынтымақтастық ұйымдарының негізін қалаушылардың қатарында
Отбасы - сыйластық, жарастық орнаған орта, кішкентай Отан