Астықтың сапасын стандарттау

Шикізат, астық түйір және жарма өнімдерінің сапасын бақылау

1-нұсқа
1. Астық өндірісі
2. Астықтың сапасын стандарттау
3. Астық сапасы стандарттарының негізгі ұғымдары
4. Өнім сапасы және оған әсер ететін факторлар
5. Сертификаттаудың негізгі ұғымдары мен анықтамалары
6. Сертификаттаудың құқықтық негіздері
7. Бидайдың сапасын стандарттаудың техникалық шарттары
8. Типтер және оның тармақтары
9. Астық сапасын анықтаудың физикалық тәсілдері
10. Астық дәнінің сыртқы пішіні

2-нұсқа
11. Дәннің ұзыны, көлденеңі,
12. Дәннің қалыңдығы, ірілігі
13. Дәннің көлемі
14. Астық түйірінің сапасы: жалпы, міндетті, қосымша
15. Астық массасының құрамы.
16. Техно-химиялық бақылау бөлімінің міндеттері
17. Техно-химиялық бақылау бөлімінің өркендеу тарихы
18. Астық қорын сақтаудың ерекшеліктері
19. Астық сақтауда технологиялық және химиялық өзгерістер
20. Астық түйірдің химиялық құрамы



Ұқсас жұмыстар

Қазақстан Республикасында астық қызметін құқықтық реттеу мәселелері: объектісі, субъектілері, мемлекеттік реттеу механизмі, шетел тәжірибесі
Астықты Жармада өңдеудің арнайы технологиялары
Нарық жағдайында өнімнің сапасын басқару
Стандарттау жөніндегі құжаттарды өзектендіру
Егіншіліктің пайда болуы және дамуы
Астық кептірудің қазіргі технологиясы
Дәнді дақылдарды сақтау
Жай астықты барлық келісім шарт жасасу КСРО ішкі және сыртқы сауда
КҮРІШ ДАҚЫЛЫНЫҢ ЖАЛПЫ СИПАТТАМАСЫ
Астық түйірін кептіру
Көйлектік маталар тобына арналған реляциондық мәліметтер қорын құру және өнімдер сапасын эксперттік бағалау
Қазақстан — әлемдік қоғамдастықтың белсенді мүшесі
КӘСIПОРЫН ӨНIМIНIҢ САПАСЫН СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ
Жүнді жіктеу және стандарттау
ҚР территориясында әрекет ететін стандарттау бойынша нормативтік құжаттар
Мемлекетаралық Кеңес стандарттау, метрология және сертификаттау бойынша
Стилистиканың басты мақсаты, бұдан бұрын айтылғандай, жеке сөздер мен грамматикалық тұлғалардың, сондай - ақ синтаксистік конструкциялардың қолданылу заңдылықтары мен экспрессивтік сапасын айқындау
Сүт консервісінің сапасына қойылатын стандарт талаптары
Астық түйір сапасын қалыпқа келтіру
Тері сапасының көрсеткіштері