Балды зерттеудегі заманауи әдістер

1. Азық –түлік өнімдерінің қазіргі заманғы сапасының жағдайы
2. Өндірістегі ет сапасын қадағалау
3. Сүт өнімдерін өндіру кезіндегі халықаралық стандартқа сай келуі
4. Балды зерттеудегі заманауи әдістер
5. Шұжық өнімдерінің сапасын өндірістік қадағалау
6. МЕМСТ талаптарына сай консерві өнімдерін шығару
7. ҚР тағам өнімдерінің қауіпсіздігі туралы заңнамалық құжаттар



Ұқсас жұмыстар

Балдың емдік қасиеті.
Бауыр аурулары жайлы
Балабақша тәрбиешілері Балабақшадағы санауға үйрету сабақтары атты еңбектерін талдау
Асыл Мерей базарының зертханасының құрылымы
Студент тұлғасының белсенділігі
Жаhандану жағдайында мектеп жасындағы балаларды гендерлік толерантылыққа тәрбиелеу жолдары
Педагогикалық эксперимент түрлері
Жаңартылған білім беру бағдарламасының молекулалық физика бойынша жаңа әдістемесі
Front page тілінің тиімді пайдаланылуы
Оқушымен байланыс
Пайда, оның экономикалық мазмұны, түрлері және анықтау әдістері «Қостанай минералдары»
Негізгі қорлардың амортизациясын анықтау әдістері және олардың кәсіпорынның негізгі капиталын жаңартудағы ролі
Валюта нарығындағы валюталық реттеудің нысаны мен әдістері
Шетел мемлекеттері экономикасының мемлекеттік реттелуінің мәні мен әдістері
ТӘРБИЕНІҢ ӘДІСТЕРІ
Өндіріс шығындарын есепке алудың әдістері мен өнімнің өзіндік құнын калькуляциялау
Топырақ шіріндісі (гумус) және оны анықтау әдістері
Бюджет тапшылығының проблемалары және бюджет тапшылығының болу себептері , оны төмендетудің әдістері .
Тыныс алу жүйесі ( ағзаларын ) мүшелерін зерттеу әдістері .
Жүрек –қан тамыр жүйесін лабораториялық және инструменталдық әдістермен зерттеу.