Көп компонетті тұздық дайындау технологиясы

Мамандық: 6М072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Пән: Көп компонентті ет өнімдері технологиясының биотехнологиялық негіздерін жетілдіру
2 аралық бақылау
1. Дүмбілдер және жылдам мұздатылған екінші тағамдар
2. Тамақтану және экология мәселелері
3. Адам ағзасына қажетті тағамдық зататрдың маңызы
4. Тағам өнімдерінің сапасын бағалау
5. Субөнімдердің жалпы сипаттамасы
6. Ет, сүт және балық өнімдерінің технологиясы
7. Қант және қант өнімдерінің технологиясы
8. Көп компонетті тұздық дайындау технологиясы
9. Құрам өнімдердің жаңа түрлері
10. Тамақ өнімдерін өндіруде өсімдік және жануар тектес ақуыздарды пайдалану



Ұқсас жұмыстар

Көздің дәрiлік формаларын дәрiхана және өнеркәсiптiк өндiрiстiң жағдайларда дайындау
Шошқа өнімдерін өндіру технологиясы, гигиенасы және санитариясы
Түрлі композитті материалдарды машина бөлшектерін жасауда пайдалану мәселесін шешу
Етті тұздау
Аспазшылық технологиясы бөлімінің сабақтарын жүргізу әдістемесі
Ыстық цехты ұйымдастыру
Көкөністі тамақ консервілері жайлы мәлімет
ЖШС «Эко-Фарм» дәрілік препараттар компаниясында іс-тәжірибеден өту
Саңырауқұлақтардың негізгі қант спиртіманнитол
Тауық етінен жасалған қырыққабат орамдары
Бу қазандықтары мен шаң дайындау жүйелері есебі
Оқытудың жаңа технологиясын пайдалану
Инвестициялық жобаларды дайындау және экономикалық дәлелдеу ЖШС «Тамир»
Көркем шығарманы детальдап талдауда модульдік оқыту технологиясын пайдалану
Электрондық кестенің көмегімен мектеп информатика курсы бойынша көпнұсқалы тестер жасау әдісі
NLX технологиясы
Жүзедегі дипломдық жобада қарастырылған КИВЦЭТ-ЦС автогенді балқыту үшін шихта дайындау үрдісі
Сауықтырудың көп таралған түрлері
Ж.Жабаевтың өмірімен және көптеген ақындармен айтыстары