Жүгері крахмалының технологиясы
Задание второго рубежного контроля
группа ТП - 211
№
ФИО
Тема
1
Аяғанова А.
Жүгері крахмалының технологиясы
2
Байгалиева Г..
Карахмал қантының және кристаллданған глюкозаның ағын технологиясы
3
Тайжума А
Нанды пісіру, сақтау және шығыны
Жүгері крахмалының технологиясы
Жүгері майы, экстракт және жемдер өндірісі
Спирт өндірісі технологиясы
Крахмалды химиялық модификациялау
Ауыр енбекпен және спортпен айналысатындардың тамактану ерекшелігі, Азық түлік тауарларының сапасын бақылау
Құрғақ крем дайындау технологиясы
Крахмалдың сапа көрсеткіші
Құрамында полисахаридтері бар дәрілік өсімдіктер мен шикізаттар
Крахмал және оның пайдасы
Макарон өнімдерінің сапасына технологиялық факторлардың әсері
Оқытудың жаңа технологиясын пайдалану
Көркем шығарманы детальдап талдауда модульдік оқыту технологиясын пайдалану
NLX технологиясы
Ауа әгі, өндіру технологиясы, түрлері, қасиеттері, қолданылуы.
Қымыз дайындау технологиясы, гигиенасы
Ойын технологиясы оқушылардың білімін дамыту құралы
Сын тұрғысынан ойлау технологиясы арқылы оқушылардың өз бетімен білім алу қабілеттерін дамыту
Дамыта оқыту технологиясы
Солод өндіру технологиясы
Білімді деңгейлеп беру технологиясын игеру арқылы оқушыларға білімді мемлекеттік стандарт игеруге қол жеткізу