Автолиз үрдісі кезіндегі белоктар құрылымының өзгеруі
Мамандық: 6М072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Пән: Тамақ өнімдерін физика-химиялық және биохимиялық зерттеу
2 Аралық бақылау
1. Автолиз үрдісі кезінде белоктар құрылысының өзгерістері
2. Еттің микроағзалар әсерінен бұзылуы
3. Еттің сапа көрсеткіштерінің өзгеруі
4. Ет өнімдерін тұздауда микрофлораның рөлі
5. Қақтау кезіндегі ет өнімдерінің дәмінің, түсінің, иісінің және сыртқы түрінің өзгерістері
6. Жоғары температурада қыздыру кезінде ет және ет өнімдеріндегі өзгерістер
7. Бұлшық ет талшықтарындағы өзгерістердің байқалуы
8. Еттің жетілу процесі
9. Автолиз үрдісі кезіндегі белоктар құрылымының өзгеруі
10. Бактериялардың өсу фазалары
Еттің тағамдық құндылығы. Еттің биологиялық құндылығы
Өлімнен кейінгі қатаю
Автолиздің ерте мерзімдегі жылқы және қой еті өнімдерінің технологиясын дайындау
Еттің жетілуі
Етті және ет өнімдерін суықпен өңдеу және сақтау
Жасуша мембранасының зақымдау механизмі
Салқындатқанда және салқындатқан күйде сақтауда етте жүретін өзгерістерге сипаттама
Сойғаннан кейін болатын бұлшықеттердегі өзгерістер
Құс етіне жалпы сипаттама
Былғары және тері өндірісінің шикізаты
Фирманың баға саясаты және баға стратегиясы нарық құрылымының әсерін талдау
Тынық мұхиттағы соғыс кезіндегі Оңтүстік Шығыс Азиядағы Жапонияның сыртқы саясаты
ХХ ғасырдың бас кезіндегі қазақ лексикасының терминденуі
Жүзедегі дипломдық жобада қарастырылған КИВЦЭТ-ЦС автогенді балқыту үшін шихта дайындау үрдісі
Мадрид келіссөз үрдісі.
Автоматтың бөліктері мен механизмдерінің оқтау және ату кезіндегі жұмысы
ҚАНТТЫ ДИАБЕТ КЕЗІНДЕГІ ТАМАҚТАНУ
Жұлдызды аспан көрінісінің жыл бойындағы өзгеруі туралы
Жұлдызды аспан көрінісінің жыл бойындағы өзгеруі
Ұлы Отан соғысы кезіндегі Қазақстан.