Тауық етін пеште пісіру
Тауық етін пеште пісіру. Окорочка в духовке
Тауық сан еті – 2 шт
Картоп – 3-4 бас
Майонез – 100-150 грамм
Сарымсақ – 4-5 түйір
Қара бұрыш – жарты шай қасық
Қызыл бұрыш (ұнтақ) – жарты шай қасық
Тауық етіне арналған дәмдеуіш (приправа) – қалауыңызша
Су – 5-6 ас қасық
Тұз – қалауыңызша
Тауықтың екі сан етін жуып алған соң кептіріп 6-7 бөліктерге бөліп алыңыз. Қалауыңызша тұз сеуіп қойыңыз.
Картопты қабығынан тазалап алған соң, жуып тураңыз. Бір картопты ұзынынан 4 бөлікке бөліңіз. Қалауыңызша тұз сеуіп қойыңыз.
Соус дайындау үшін: майонезге майда туралған сарымсақты, қара бұрыш, қызыл бұрыш, дәмдеуіш, тұз, суды құйып араластырыңыз.
Соустың жартысын картоптың үстіне, жартысын тауық етіне құйып жақсылап араластырыңыз. Соус біраз сіңіп тұруы үшін 30 минутқа қалдырыңыз. Дайын болған соң, ет пен картопты табаға салып, пешті қыздырып алып, 200 градуста 1 сағаттай пісіріңіз, әр 20 минут сайын табаның түбіндегі сөлін тауық етінің бетіне құйып, пешке қайта салыңыз. Сонда тауық еті жұмсақ болып піседі.
Дайындаған: Жадыра
Тауық етінен жасалған қырыққабат орамдары
Құс етін аспаздықта қолдану
Көкөніс қосып, дәнді бидай ұнынан чебурек дайындау
Мұздатылған жартылай фабрикаттар
Зраза котлет ассортименті
Жұмыртқа қабығының пайдасы
ТҰЗДАЛҒАН ЕТТІҢ САПАСЫН АНЫҚТАУ
Жануарлардың туберкулезі
Көжелер
Жабайы қояндар
Қаржы-несие мекемелері рыноктық экономиканың негізгі элементі ретінде
Социум және әлеуметтік қатынастарды әлеуметтік жұмыс өрісінің объектісі ретінде қарастыру
Кәсіпорынның бәсекелестік қабілетін арттыру жолдарымен оның бағалау ЖШС (КӨК-СУ).
Коммерциялық банктердің қаржы айналымында бағалы қағаздармен жүргізілетін операциялары
Тауар саясаты фирманың маркетинг қызметінің негізгі құрамдас бөлігі
Маркетинг және қоғаммен байланыс ұқсастықтары мен айырмашылықтары
Ақша қаражаттарының қоры қаржы қатынастарының материалдық-заттық көрінісі ретінде
Көшпелі қазақ өркениетіндегі отбасылық қатынастарды реттеу және әйел құқығының мәртебесі
Фирманың маркетинг қызметіндегі баға және баға саясаты ЖШС «Adramit Akros» мысалында
Студенттердің қарым-қатынас мәдениетін қалыптастыруда педагогика