Пицца рецептіҰн - 3 кесеСу (жылы) - 1 кесеТұз - жарты шай қасықШекер - 1 шай қасықСұйық май - 3 ас қасықАшытқы (дрожжи) - 1 шай қасықБетіне салуға: шұжық (колбаса), сыр (ірімшік), қызанақ (помидор), кетчуп немесе томат пастасы

Пицца рецепті
Ұн – 3 кесе
Су (жылы) – 1 кесе
Тұз – жарты шай қасық
Шекер – 1 шай қасық
Сұйық май – 3 ас қасық
Ашытқы (дрожжи)– 1 шай қасық

Бетіне салуға: шұжық (колбаса), сыр (ірімшік), қызанақ (помидор), кетчуп немесе томат пастасы.

▪ Жылы суды үлкендеу ыдысқа құйыңыз тұз, шекерді салыңыз және ашытқыны салыңыз жұмсақ қамыр илеңіз. Қамырды жылы орап 30 - 40 минуттай қалдырыңыз.
▪ Қамыр дайын болған соң жұқалап жайыңыз.
▪ Қамырды табаның ішіне орналастырып бетіне жұқалап кетчупті жағыңыз, үстіне шұжықты салыңыз, қызанақты салыңыз ең бетіне ірімшікті салып қатты қызып тұрған пеште 7 - 10 минуттай пісіріңіз.
Пештің барынша қатты қызғаны дұрыс, сонда тез әрі дәмді болып піседі.



Ұқсас жұмыстар

Екі адамға арналған романтикалық кештің ас мәзірі
Салқын соустар мен тұздықтар. Гарнирлер
Шай, кофе дәмқосарлары. Дәмқосарлардың тамақтанудағы рөлі
Стандартпен нормаланады мөлшері жемістер
Қазақ - ағылшын прагматонимдерінің семантикалық және құрылымдық ерекшеліктері
Тамақ өнімдерінің химиялық құрамы
Ыстық басытқыларды жіберудің ерекшеліктері
Қоғамдық тамақтанудағы қызмет көрсету және өндірісті ұйымдастыру
Дұрыс тамақтанбаудан болатын аурулар. Диеталар
Тәні саудың - жаны сау. Дұрыс тамақтану
Тасымалдау шаруашылығын ұйымдастыру
Қазіргі дүниежүзінің саяси картасы
ҚАРАШАҰЛЫ БӘЙДІБЕК
Жазаның жүйелерінің және түрлерінің жалпы сипаттамасы
Адамдар арасындағы қарым-қатынас және іс-әрекет психологиясы
Батыс Еуропа елдері экономикалық интеграциясының ерекшеліктері
ӘБУ НАСР ӘЛ-ФАРАБИ
Қазақстан Республикасының заңдарын сақтауын тексерулерді ұйымдастыру мен жүргiзу ережесi