Балық қуыруБалық - 1 кгСүт - жарты пиялаҰн - 2 ас қасықЖұмыртқа - 1 данаТұз - (қалауыңызша)Сұйық май - 0, 5 л (балықты қуыру үшін)Балықты тазалап, жуып алыңыз, кішірек бөліктерге бөліңіз де тұз сеуіп 5 минутқа қалдырыңыз

Балық қуыру
Балық – 1 кг
Сүт – жарты пияла
Ұн – 2 ас қасық
Жұмыртқа – 1 дана
Тұз – (қалауыңызша)
Сұйық май – 0,5 л (балықты қуыру үшін)
Балықты тазалап, жуып алыңыз, кішірек бөліктерге бөліңіз де тұз сеуіп 5 минутқа қалдырыңыз.
Сүт, ұн, жұмыртқа, тұзды араластырып қоймалжың жасап алыңыз.
Балыққа қоймалжыңды құйып, 5 - 10 минутқа қалдырыңыз.
Соңынан табаға май құйып қуырыңыз, отты жай қойып қуырған дұрыс, әйтпесе сырты тез қызарады да іші піспей қалуы мүмкін.
Дайындаған: Жадыра



Ұқсас жұмыстар

Ыстық цех
Ұннан жасалған кондитер өнімдерінің қантты кондитер өнімдерінен айырмашылығы - құрамында ұнның болуы
Балықтан және балық емес су шикізатынан тағамдар
Көжелер
Жармаларды пісіруге дайындау
Еттің немесе балықтың фаршы
Қазақтың ұлттық тағамдарының маңызы
Гастрономиялық туризм түсінігі
Голландиялық тұздық
Кәсіпорын бөлмелерінің тізімі
Бу қазандықтары мен шаң дайындау жүйелері есебі
Тасымалдау шаруашылығын ұйымдастыру
Аурудың тұрақтылығы және даму себебі
ТҮМЕН ҰЛЫ МҮДЕ ҚАҒАН
Қазіргі дүниежүзінің саяси картасы
МЫҢЗЫҚҰЛЫ ЕДІЛ ҚАҒАН
Дербес компьютерлердің шығу тарихы