Шұжық (варенный колбаса) - 150 грҚияр - 1 - басҚызанақ (помидор) - 1 басЖұмыртқа - 3 басІрімшік (сыр) - 100 грМайонез - 3 ас қасықБұл салатты өте оңай деуге болады

Шұжық (варенный колбаса) – 150 гр
Қияр – 1- бас
Қызанақ (помидор) – 1 бас
Жұмыртқа – 3 бас
Ірімшік (сыр)– 100 гр
Майонез – 3 ас қасық

Бұл салатты өте оңай деуге болады. Жұмыртқаны ғана қайнатып пісіріп алу қажет. Алайда сәнді болуы үшін арнайы форманың ішінде қабаттап салып шықса әдемі көрінеді. Түгел араластыруға да болады.
▪ Ең алдымен жұмыртқаны төртбұрышты етіп турап, бір шымшым тұз салып, бір ас қасық майонез қосып араластырып қойыңыз.
▪ Шұжықты төртбұрышты етіп тураңыз, бір ас қасық майонез салып араластырып қойыңыз.
▪ Қияр мен қызанақты да төртбұрышты етіп тураңыз.
▪ Ірімшікті үккіштен өткізіңіз.
▪Жайпақ тәрелкені алып ортасына салатқа арналған форманы қойып, шұжықты салыңыз, келесі қиярды салыңыз, келесі жұмыртқаны салыңыз, келесі қызанақты салыңыз, соңынан яғни ең бетіне ірімшікті салыңыз. Жаймен форманы алыңыз.
Салат дайын, асыңыз дәмді болсын!

Дайындаған: Асыл



Ұқсас жұмыстар

Микроэлементтер
Жұмыртқа жәңе жұмыртқа өнімдері туралы
Еттен және ет өнімдерінен тағамдар
Тамақ өнімдерінің химиялық құрамы
Қазақтың ұлттық тағамы – бауырсақ
Тамақ өнеркәсіптерінің орналасқан жері, басты өнімдері және кәсіпорындары
Қоршаған ортада микробтардың таралуы
Артық салмақ қиындық тудыра ма?
Ыстық цех. Сорпа бөлімі. Тұздық бөлімі
Қоюландырылған сүт
Тасымалдау шаруашылығын ұйымдастыру
Қазіргі дүниежүзінің саяси картасы
ҚАРАШАҰЛЫ БӘЙДІБЕК
Жазаның жүйелерінің және түрлерінің жалпы сипаттамасы
Адамдар арасындағы қарым-қатынас және іс-әрекет психологиясы
Батыс Еуропа елдері экономикалық интеграциясының ерекшеліктері
ӘБУ НАСР ӘЛ-ФАРАБИ
Қазақстан Республикасының заңдарын сақтауын тексерулерді ұйымдастыру мен жүргiзу ережесi