Үлкенірек ыдысқа сүтті құйып үстіне жұмыртқа, йогурт, шекер, тұз, ұн, көпсіткіш, ванильді қант барлығын қосып араластырыңыз
Ұн - 200 гр
Сүт - 150 мл
Йогурт – 2 шай қасық
Жұмыртқа - 1 бас
Ванильді қант - 1 шай қасық
Көпсіткіш (разрыхлитель ) – жарты шай қасық
Шекер - 2 ас қасық
Тұз – бір шымшым
Сұйық май – пісірген кезде қажет
Піскен құймақ ішіне салуға және себуге:
Банан - 1 бас
Бал (мёд) - қалауыңызша
Даршын (Корица) - 2 шай қасық
Қант ұнтағы - 1 шай қасық
Жасалу тәсілі: Үлкенірек ыдысқа сүтті құйып үстіне жұмыртқа, йогурт, шекер, тұз, ұн, көпсіткіш, ванильді қант барлығын қосып араластырыңыз. Дайын болған қоймалжыңды бір ожаудан табаға құйып тұрып пісіріңіз. Бауырсақ пісіріп жүрген таба болса, асты жабыспай жақсы піседі.
Бананның қабығын аршып, дөңгелектеп тураңыз. Дайын құймақтың үстіне бананның 2 - 3 бөлігін қойып, үстіне 1 шай қасық бал жағып, корица мен қант ұнтағын сеуіп ораңыз. Оралған құймақты ортасынан екіге бөліп қоюға болады.
Дайындаған: Жадыра
Жұмыртқа және жұмыртқа өнімдері
Кондитерлік тағамдарды дайындау технологиясы
Қара бидай наны
Сүт сапасының көрсеткіштері
Вафли қамырын жасау
Тауартану – тауарлардың тұтынушылық қасиеттерін зерттейтін ғылыми пән
Сүттің құрамы
Аспазшылық технологиясы бөлімінің сабақтарын жүргізу әдістемесі
Ас – адамның арқауы. Әр түрлі тағамдар дайындау әдістері
Ұлттық тағам
Қазіргі дүниежүзінің саяси картасы
Басқару процесiнiң мазмұны
ЖҮСІП БАЛАСАҒҰН туралы
Қабатты гидравликалық жару және ұңғылардың түптік аймаққа әсер ету
Мемлекеттік бюджет жүйесінің экономикалық мазмұны
Құнды қағаздар нарығы
ҚР-дағы мұнай нарығының даму заңдылықтары және тенденциясы «Қазмұнайгаз» Барлау Өндіру» АҚ
Мұнаймен ластанған топырақтан бөлініп алынған микроорганизмдердің микробтық құрамын зерттеу
Экранды басқаратын процедуралар мен функциялар
Пайда, оның экономикалық мазмұны, түрлері және анықтау әдістері «Қостанай минералдары»