Етті піскенге дейін қуырып алыңыз
Ет – 200 гр
Крахмал – 1 бума
Қияр – 2 - 3 бас
Сәбіз – 1 бас
Болгар бұрышы – 2 - бас (1 қызыл, сары)
Ащы бұрыш – 1 бас
Кинза - (көк шөп) 1 бума
Уксус - қалауыңызша
Соя соуысы қалауыңызша
Аджика - қалауыңызша
Сарымсақ – 5 - 6 түйір
Сұйық май - қалауызша
Жасалуы
Етті ұзынша етіп тураңыз. Етті піскенге дейін қуырып алыңыз. Еттен басқа көкөністер қуырылмайды.
Қалған көкөністердің барлығын бірдей ұзынша етіп тураймыз.
Крахмалдың үстінен ыстық су құйып 10 - 15 минутқа қалдырыңыз.
Үлкенірек ыдысқа барлығын салып араластырыңыз. Сарымсақты ең соңынан салып, үстінен сұйық майды қыздырып құю керек.
Ескерту: Крахмалды қысқа бөліктерге бөліп - бөліп араластыру керек, жеуге ыңғайлы болуы үшін.
Дайындаған: Жадыра
Өзіңіз білетін рецептеріңіізбен бөлісіңіз, пікір қалдыру жолына немесе сайтқа кіріп енгізуге болады.
Суретімен қарау
Ұлттық тағам
Жұмыртка мен ірімшіктен тағамдар
Ыстық цех
Жылқы шаруашылығы және жылқы өнімдері
Жемістер мен көкөністер. Физико-химиялық технологияның негіздері .Жылуфизикалық технологияның негіздері
Хазар эхтнонимі. Этникалық құрамы
Құрамында майлар мен май тәріздес заттар бар дәрілік өсімдіктер мен шикізаттар және олардың өнімдері.
Оңтүстік Қазақстанда өсірілетін жүзім сорттары
Қазақстанның оңтүстік жəне оңтүстік-шығыс жеміс жəне жүзім шаруашылығы аймақтарының табиғат жағдайына сипаттама
ЖЫЛҚЫ ШАРУАШЫЛЫҒЫ КЕШЕНІ
Кәсіпорынның бәсеке қабілеттілігін жетілдіру жолдары
Мемлекеттік бюджет жүйесінің экономикалық мазмұны
Экономикадағы дағдарыстық жағдайдағы мемлекеттік бюджеттің ерекшеліктері
Ақтөбе қаласы бойынша салық және басқа да міндетті төлемдердің бюджетке түсуін талдаудың ақпараттық жүйесін тұрғызу
Социум және әлеуметтік қатынастарды әлеуметтік жұмыс өрісінің объектісі ретінде қарастыру
БАНКТІК ҚЫЗМЕТТІ ҚАДАҒАЛАУ ЖӘНЕ ОНЫ РЕТТЕУ
Мемлекеттік бюджеттің теориялық негіздері
Несиенің ақшаларының қажеттілігі мен маңызы
Патшалық өкіметтің Қазақстанда саяси билігінің орнығуы (1867-1891 ж.ж)
Салықтардың экономиканы мемлекеттік қаржылық реттеу жүйесіндегі рөлі мен орны