Қоймалжың дайын

Сүзбе қосылған бәліш (пирог с творогом)
Қамырына
Ұн – 3 кесе
Сары май – 200 гр
Шекер – 1 кесе
Тұз – жарты шай қасық
Сода – жарты шай қасық

Қамырдың ортасына құятын қоймалжың
Сүзбе – 500 г.
Жұмыртқа – 4 бас
Шекер – 1 кесе
Ванилин – қалауыңызша

Алдымен қамыр ортасына құйылатын қоймалжыңды дайындап алу қажет.
▪ Сүзбені үлкен ыдысқа салып жұмыртқа, шекер, ванилинді салып барлығын жақсылап араластыру керек (блендермен араластырса дұрыс). Қоймалжың дайын.
Қамырын дайындау тәсілі:
Негізінен қамыр дегенімізбен қамыр емес Ұнмен сары майдан үгінді дайындаймыз.
▪ Сары майды ірі теркадан өткізіп, үстіне ұн, шекер, тұз, соданы салып жақсылап араластыру қажет. Осы үгіндіні майланған табаның ішіне жартысын саламыз (шеткі жағын биіктеу етіп саламыз, өйткені үстіне сүзбеден дайындалған қоймалжың құйған кезде төменге ағып кетпес үшін).
▪ Сүзбеден дайындалған қоймалжыңды құямыз.
▪ Оның үстіне ұннан дайындалған үгіндінің қалғанын саламыз.
▪ 180 градус ыстық пеште 40 минуттай пісіреміз.
Бәліш дайын, асыңыз дәмді болсын!

Алма қосылған пирог қарау



Ұқсас жұмыстар

Сыр және сүзбе дайындау өндірісіндегі машиналар мен аппараттар
Сүзбені өндірудің әдістері
Флотациондық орнату арқылы шараптың бағытын жобалап алу
Қазы - қарта және оларды айналдыру
Азық түлік өнімдерінің технологиясы
Биологиялық белсенді заттарды қолдана отырып сүзбе өндірудің технологиясы
Ағаш құрылыс материалдары
Жарма сапасына қойылатын талаптар
Дәнді дақылдардан өңделген өнімдер
Ірімшік (сыр) өндіру технологиясы
Бу қазандықтары мен шаң дайындау жүйелері есебі
Аудиттің мәні және оның нарықтық экономика жағдайындағы ролі
Нарық жағдайында шағын кәсіпкерліктің дамуы
Оңтүстік Қазақстан облысындағы несие нарығының қазіргі жағдайын талдау
Инвестициялық жобаларды дайындау және экономикалық дәлелдеу ЖШС «Тамир»
Балалардың мектепке дайындығын жан - жақты ұйымдастырудың психологиялық - педагогикалық негiздерi
Кәсіпорынның қаржылық жағдайын бағалау және кәсіпорынның қаржылық тұрақтылыққа жету жолдары
Жүзедегі дипломдық жобада қарастырылған КИВЦЭТ-ЦС автогенді балқыту үшін шихта дайындау үрдісі
Бақылау жұмысына дайындық