Оңай әрі жеңіл салат түрі дайын
Қияр мен йогурт араластырылған салат
Қияр - 300 грамм
Тұз – жарты шай қасық
Йогурт – 250 мл
Сарымсақ (чеснок) – 2 түйір
Жалбыз (мята) – 1 - 2 тал
Көк пияз – 5 тал
Қызыл бұрыш (ұнтақ) – 1 шымшым
Қара бұрыш – жарты шай қасық
Қиярды төрт бұрышты етіп турау керек, көк пияз бен жалбызды да майдалап турау қажет.
Иогурт үстіне тұз, қара бұрыш, қызыл бұрыш салады, сарымсақты майдалап турап салады. Дайын болған соусты қиярдың үстіне құйып араластырады. Оңай әрі жеңіл салат түрі дайын.
Асыңыз дәмді болсын!
Дайындаған: Жадыра
Аспазшылық технологиясы бөлімінің сабақтарын жүргізу әдістемесі
Тамақтану тәртібі
Ас – адамның арқауы. Әр түрлі тағамдар дайындау әдістері
Үстел жаю әдістері
Әуе жай мен ұшақ бортында тамақтануды ұйымдастыру бойынша қызмет көрсету
Тамақтану мәдениеті
Көкөністерден әзірленген тағамдар
Қоғамдық тамақтанудағы қызмет көрсету және өндірісті ұйымдастыру
Тұтынушылық сұраныс және жарнама
Қазақстан Республикасының мерекелері
Бу қазандықтары мен шаң дайындау жүйелері есебі
Дербес компьютерлердің шығу тарихы
Аудиттің мәні және оның нарықтық экономика жағдайындағы ролі
ӘБДІКӘРІМ САТҰҚ ҚАРАХАН
МАХМҰД ҚАШҚАРИ туралы
Нарық жағдайында шағын кәсіпкерліктің дамуы
Оңтүстік Қазақстан облысындағы несие нарығының қазіргі жағдайын талдау
Ақшаның мәнi мен пайда болу тарихы
Ерекше қорғалатын табиғи территориялар экотуризм дамуы Ақсу-Жабағлы қорығы