Картоптан жасалған құймақКартоп - 5 - 6 басПияз - 1 басЖұмыртқа - 1 басҰн - 2 ас қасықСұйық май (қуыру үшін)Тұз, қара бұрыш - дәміне қарай

Картоптан жасалған құймақ
Картоп – 5 - 6 бас
Пияз – 1 бас
Жұмыртқа – 1 бас
Ұн – 2 ас қасық
Сұйық май (қуыру үшін)
Тұз, қара бұрыш – дәміне қарай

▪ Картопты тазалап алып үккіштен өткіземіз (майдасынан)
▪ Пиязды майдалап тураймыз немесе үккіштен өткіземіз.
▪ Дәміне қарай қара бұрыш, тұз және жұмыртқа мен ұнды салып араластырамыз.
▪ Табаға 1 - 2 ас қасық май құйып дайын қоймалжыңды қасықпен салып пісіреміз.
▪ Дайын болған картоп құймағын қаймақпен ұсынамыз.

Қарапайып рецепттер білсеңіз поштаға жолдауға болады, сайтта жарияланатын болады: @yandex



Ұқсас жұмыстар

Ас – адамның арқауы. Әр түрлі тағамдар дайындау әдістері
Аспазшылық технологиясы бөлімінің сабақтарын жүргізу әдістемесі
Көжелер
Көкөністерден әзірленген тағамдар
Голландиялық тұздық
Функционалдық ет өнімдерінің технологиясы
Салқын соустар мен тұздықтар. Гарнирлер
Көкөністер мен саңырауқұлақтардан тағамдар мен гарнирлер
Тауық етінен жасалған қырыққабат орамдары
Еттен және ет өнімдерінен тағамдар
Тасымалдау шаруашылығын ұйымдастыру
Қазіргі дүниежүзінің саяси картасы
ҚАРАШАҰЛЫ БӘЙДІБЕК
Жазаның жүйелерінің және түрлерінің жалпы сипаттамасы
Адамдар арасындағы қарым-қатынас және іс-әрекет психологиясы
Батыс Еуропа елдері экономикалық интеграциясының ерекшеліктері
ӘБУ НАСР ӘЛ-ФАРАБИ