Бауырдан жасалған құймақ (оладьи)Бауыр 500 - 700 грПияз - 1 - 2 басКүріш - 100 грҰн - 1 - 2 ас қасықЖұмыртқа - 1 - 2 басТұз - қалауыңызшаҚара бұрыш - қалауыңызшаДайындау тәсілі

Бауырдан жасалған құймақ (оладьи)
Бауыр 500 - 700 гр
Пияз – 1 - 2 бас
Күріш – 100 гр
Ұн – 1 - 2 ас қасық
Жұмыртқа – 1 - 2 бас
Тұз - қалауыңызша
Қара бұрыш – қалауыңызша
Дайындау тәсілі: Бауырды еттартқыштан өткізіп алыңыз, пиязды да өткізіп алыңыз. Күрішті қайнатып, жартылай пісіріп алыңыз. Дайын болған өнімдердің бәрін араластырыңыз, дәміне қарай тұз, қара бұрыш салыңыз. Табаға 2 ас қасық май құйып, жарты ожаудан құйып шетінен пісіріп шығыңыз (майды шетінен 1 қасықтап құйып тұрған жөн, себебі өзіне майды қатты тартпас үшін). Дайын болған соң табаның түбіне аздаған су құйып, құймақтарды салып және 10 - 15 минут булаңыз. Асыңыз дәмді болсын!



Ұқсас жұмыстар

Қазақстан Республикасының мерекелері
Пісірілген шұжық өнімдерінің ақаулары
Өт қабының және өт шығару жолдарының гистологиясы
Кәсіпорын өндірістік дана
Ыстық цех. Сорпа бөлімі. Тұздық бөлімі
Өттің құрамы мен қасиеттері. Жаңа туылған балалардың физиологиялық сарғаюы. Ұйқы безінің көмірсу алмасуындағы ролі
Диета сақтау және қолданылатын шаралар
Диеталық тамақтану туралы ақпарат
Балық консервілерінің технологиясы
Емдік және мектеп тамақтандыруы үшін тағамдар мен аспаздық өнімдер дайындаудың технологиясы
Тасымалдау шаруашылығын ұйымдастыру
Қазіргі дүниежүзінің саяси картасы
ҚАРАШАҰЛЫ БӘЙДІБЕК
Жазаның жүйелерінің және түрлерінің жалпы сипаттамасы
Адамдар арасындағы қарым-қатынас және іс-әрекет психологиясы
Батыс Еуропа елдері экономикалық интеграциясының ерекшеліктері
ӘБУ НАСР ӘЛ-ФАРАБИ
Қазақстан Республикасының заңдарын сақтауын тексерулерді ұйымдастыру мен жүргiзу ережесi