Тауық еті - 300 грЖұмыртқа - 3 - 4Жүгері (консервіленген) - 1 банкаПияз - 1 басМайонез - 100 - грТұз - қалауыңызшаСұйық май (жұмыртқаны қуыру үшін) - 2 - ас қасықТауық етін қайнатып пісіріп алу керек
Тауық еті – 300 гр
Жұмыртқа – 3 - 4
Жүгері (консервіленген) – 1 банка
Пияз – 1 бас
Майонез – 100 - гр
Тұз – қалауыңызша
Сұйық май (жұмыртқаны қуыру үшін)- 2 - ас қасық
Тауық етін қайнатып пісіріп алу керек.
Жұмыртқаның барлығын жарып араластырып, табаға аздап май құйып жұмыртқаны төрт бөліп қуырып алыңыз.
Пиязды майдалап турап, ащысын кетіру үшін, жарты қасық тұз, жарты қасық шекер салып, ыстық су құйып 10 минутқа қалдырыңыз. 10 минуттан соң пияздың суын төгіп тастаңыз.
Тауық етін, жұмыртқаны төртбұрышты етіп турап алыңыз. Барлық өнім дайын болған соң тауық еті, жұмыртқа, пияз, жүгеріні қосып майонезбен араластырыңыз, қалауыңызша тұз салыңыз. Салат дайын, асыңыз дәмді болсын!
Дайындаған: Жадыра
Көжелер
Еттен және ет өнімдерінен тағамдар
Шұжық өнімдерінің химиялық құрамы, тағамдық құндылығы
Ыстық цех. Сорпа бөлімі. Тұздық бөлімі
Ыстық цех сорпалар бөлімі
Емдік тағамдарды ұйымдастыру негіздері мен принциптері
Ет өнімдерінен жасалған аспаздық бұйымдар мен тамақтар
ТҰЗДАЛҒАН ЕТТІҢ САПАСЫН АНЫҚТАУ
Қазақстан Республикасының мерекелері
Азық - түлік өнімдерінің жалпы технологиясы
Тасымалдау шаруашылығын ұйымдастыру
Қазіргі дүниежүзінің саяси картасы
ҚАРАШАҰЛЫ БӘЙДІБЕК
Жазаның жүйелерінің және түрлерінің жалпы сипаттамасы
Адамдар арасындағы қарым-қатынас және іс-әрекет психологиясы
Батыс Еуропа елдері экономикалық интеграциясының ерекшеліктері
ӘБУ НАСР ӘЛ-ФАРАБИ