Суыған соң майға қуырып алу

Тауық қанатынан (Куриные крылышки) дайындалған ащы салат.
Құрамы:
Тауық еті – кг
Пияз – 2 бас (орташа)
Тәтті болгар бұрышы – 2 - 3 бас (түрлі - түсті болғаны дұрыс)
Қызанақ чили – 200 гр
Сарымсақ – 3 - 4 түйір
Аскөк (укроп)– 5 - 6 тал
Ақжелкен (петрушка) 5 - 6 тал
Соя майы – (қалауыңызша)
Тұз – (қалауыңызша)
Аджика – (қалауыңызша)
Паприка – (қалауыңызша)
Сұйық май (тауық қанатын, пияз бен болгар бұрышын қуыру үшін)
Жасалуы:
Тауық қанатын 15 - 20 минуттай қайнатып пісіріп алу (езіліп кетпей пісуін қадағалау). Суыған соң майға қуырып алу. Пияз, тәтті бұрышты ірі етіп турау, 2 - 3 минут қуырып алу керек. Барлығын: үлкен ыдыста араластыру.
Дайындаған: Жадыра



Ұқсас жұмыстар

Қазақтың ұлттық тағамдары
Қырыққабат
Жаңғақ жеген жан суықтамайды
Қазақтың ұлттық тағамдары, түрлері
Қамыр дайындау әдісі
Ет өнімдері, дайындау технологиясы және оның қауіпсіздігі
Бауырсақтың рецептурасы
Шұжық өнімдерін шығаруға қойылатын санитарлық - эпидемиологиялық талаптар
Нан өндірісінің даму тарихы
Еттің сапасы, сақталуы және ақаулары
Жастар арасындағы жұмыссыздықтың алдын алу шаралары.
Ауыл мектебі оқушыларын рухани-адамгершілікке тәрбиелеудің педагогикалық шарттарының орындалуы
Сигналдың гармоникалық құрамдас бөліктерін графикалық түрде анықталуын бағдарлама түрінде іске асыру
БАЙМЫРЗАҰЛЫ БАЛУАН ШОЛАҚ жайлы жайлы жайлы
Екі жақтан қоректенетін машина негізіндегі электржетегінің математикалық сипатталуы
Нашақорлықтың, маскүнемдіктің, алкоголизмнің алдын алудағы Ішкі Істер Органдарының қызметі
Өндіріс шығындарын есепке алудың әдістері мен өнімнің өзіндік құнын калькуляциялау
Диареяны алдын алу
Несиелік қатынас субъектілері қарыз беруші және қарыз алушы
Алматы әлемдегі табиғаты таза, сұлу қалаға айналу керек туралы