Канкочи ащы дәмдеуіші1 литр банкіге арналған өлшемБолгар бұрышы - 0, 5 кг (жарты килограмм)Ащы бұрыш - 0, 5 кг (жарты килограмм)Сарымсақ - 1 басКориандр - 1 шай қасықТұз - 4 қасықБұл ащы дәмдеуіш көбіне қырыққабат тұздауға дайындалады
Канкочи ащы дәмдеуіші
1 литр банкіге арналған өлшем
Болгар бұрышы – 0, 5 кг (жарты килограмм)
Ащы бұрыш – 0, 5 кг (жарты килограмм)
Сарымсақ – 1 бас
Кориандр - 1 шай қасық
Тұз - 4 қасық
Бұл ащы дәмдеуіш көбіне қырыққабат тұздауға дайындалады. Қырыққабаттың арасына жағу үшін.
Көкөністердің барлығын еттартқыштан өткізу керек те араластырып, банкіге құйып тоңазытқышта сақтау қажет.
Дұрыс тамақтану – денсаулықтың басты кепілі
Өсімдік және жануар шикізаттарын сақтау әдістері
Диета сақтау және қолданылатын шаралар
Салқын соустар мен тұздықтар. Гарнирлер
Сарыағаш ауданында қызанакты өсірудің интенсивті технологиясы
Тамақ өнімдерінің химиялық құрамы
Түйе өркешінің майы
Голландиялық тұздық
Тұздалған және ашытылған көкөніс өнімдерінің құрамындағы микроағзалардың түрлерін анықтау
ТҰЗДАЛҒАН ЕТТІҢ САПАСЫН АНЫҚТАУ
Тасымалдау шаруашылығын ұйымдастыру
Қашықтықтан оқыту
Ауыл шаруашылығы өнімдерін өңдейтін кәсіпорынның пайдалылығын арттыру жолдары
Патшалық өкіметтің Қазақстанда саяси билігінің орнығуы (1867-1891 ж.ж)
Маркетинг және қоғаммен байланыс ұқсастықтары мен айырмашылықтары
Бәсеке, оның экономикалық табиғаты мен елдің шаруашылық өміріндегі атқаратын рөлі
Қазақстандағы 1867—1868 жылдардағы реформа
1922—1924 жж. Ақша реформалары
1930 – 1932 ж. несие реформасының мазмұны туралы
2005 жыл ішінде геологияның даму қорытындысы