Бұл кітапта қазақтың қазіргі заманғы ұлттық тағамдарының дайындалу жолдары жинақталған
Бұл кітапта қазақтың қазіргі заманғы ұлттық тағамдарының дайындалу жолдары жинақталған.
Ағылшын және орыс тіліндегі аудармалары қазақ тілінен толық аударылмаған.
Баспа: Кайнар
Шыққан жылы: 1995
Форматы: PDF
Көлемі: 27,8
Тілі: Қазақ,орыс,ағылшын
Жүктеп алу
Қазақ ұлттық тағам атауларының этимологиясы
Гастрономиялық туризмнің арнайы белгілері
Қазақ халқының ұлттық тағамдарының зерттелуі
Құрт - қазақтың ұлттық тағамы және оның жасалу жолдары
Құрттың адам ағзасына пайдасы
Құрттың жасалу технологиясы
Қымыздың ағзаға әсері
Құрттың адам денсаулығына пайдасы
Құтыға құйылған қымыз
Фаст - фуд өнімі
Қазіргі дүниежүзінің саяси картасы
Жиынтық сұраныс және жиынтық ұсыныс,бұлардың кейнстік үлгісі
Кәсіпорынның бәсеке қабілеттілігін жетілдіру жолдары
Салық жүйесі және оның қазіргі кездегі қызмет етуі
Оңтүстік Қазақстан облысындағы несие нарығының қазіргі жағдайын талдау
КОММЕРЦИЯЛЫҚ БАНКТЕРДІҢ НЕСИЕЛІК САЯСАТЫН ЖЕТІЛДІРУ ЖОЛДАРЫ
Ақшаның қызметтерi және олардың қазiргi жағдайдағы дамуы
Ауыл шаруашылығы өнімдерін өңдейтін кәсіпорынның пайдалылығын арттыру жолдары
Тауарлық – материалдық қорлар есебі мен аудиті және олардың жетілдіру жолдары
Кәсіпорынның бәсекелестік қабілетін арттыру жолдарымен оның бағалау ЖШС (КӨК-СУ).