Тұқымды егіске дайындау
МАЗМҰНЫ
1.Кіріспе
1.1. Тұқымтану- тұқымның өніп-жетілу мен тіршілігін зерттейтін ілім
2. Негізгі бөлім
2.1. Тұқым — мол өнім алуға арналған әр түрлі жадығат
2.2. Ауыл шаруашылығы дақылдарының егістік материалы- дән бүрінің ұрықтануы нәтижесінде жетілген тұқым
2.3. Өсімдіктің дәндік өнімі мен тұқым сапасына әсер ететін фактор- агротехника
2.4.Тұқымдық егістерде ең жақсы жинау тәсілі
2.5. Тұқымды жинағаннан кейінгі пісіп-жетілу кезеңіндегі химиялық өзгерістер.
2.6. Тұқымды егіске дайындау
2.7. Егістікті күтіп-баптау
2.8. Егінді жинау тәсілдері
3. Қорытынды
3.1. Тұқым шаруашылығы — ауыл шаруашылығы өндірісінің бір саласы.
Курстық жұмыс 32 бет
Себу тәсілі
Қарбыз және қауын тұқымдарын егістікке себуге дайындау жұмыстарының өнімділікке әсері
Көкөніс шаруашлығындағы тұқым ерекшеліктері
Қарақұмық топырақ таңдайтын дақыл
Күбағыстың морфологиялық, биологиялық ерекшелігі
Мақта дақылының халық шаруашылығындағы маңызы, пайдалану ерекшелігі
Жүгері будандарының өнімділігін арттыру
Ноқат өсімдігінің сорттары
Мақта шикізаттарының ауылшаруашылқ негіздері
Ыбырай Жақаевтың өмірі мен қызметі
Бу қазандықтары мен шаң дайындау жүйелері есебі
Инвестициялық жобаларды дайындау және экономикалық дәлелдеу ЖШС «Тамир»
Кәсіпорын өнімінің өзіндік құнын төмендетуді экономикалық ынталандыру «Каменка» асыл-тұқымды мал зауыты
Жүзедегі дипломдық жобада қарастырылған КИВЦЭТ-ЦС автогенді балқыту үшін шихта дайындау үрдісі
Өндірісті ғылыми-техникалық тұрғыдан дайындауды ұйымдастыруды жетілдіру
Маталарды дайындау
Отынды ұсатып жануға дайындау жүйесінің жылу есебі
Қымыз дайындау технологиясы, гигиенасы
Материалдар дайындау