Бөлшек түріндегі еттен жасалған қазының адгезионды қасиеті
еттен жасалынған тағамдар
1. Әдебиеттік шолу 1
1.1 Дәстүрлі еттен ұлттық тағамдарға шолу 1
1.2 Жеке өнім түрін өндірудегі ерекшеліктері 2
1.3 Бөлшек түріндегі еттен жасалған қазының адгезионды қасиеті 17
1.4 Пішіндеу процесінің қазы қасиетіне әсері 17
1.5 Түйе етінің жалпы сипаттамасы 28
1.6 Әр-түрлі гендегі түйелердің ет өнімділігі 40
1.7 Ұлттық тағамдардың дайындалу технологиясы 42
Түйе етінен жасалатын тағамдардың рецептісі
Дәстүрлі еттен ұлттық тағамдарға шолу
Ет және сүт өнімдерін өндіру технологиясы, гигиенасы және ветеринариялық санитариялық сараптау
ТҰЗДАЛҒАН ЕТТІҢ САПАСЫН АНЫҚТАУ
Қамырдың созылуын өлшеуге арналған аспап
Фермент активтілігіне температура әсері
Жылқы етін консервілеу технологиясын жетілдіру және рецептурасын құрастыру
Диеталық тұрғыдан алғанда жылқы етінің майы аса бағалы
Ет сапасына әсер ететін табиғи факторлардың тізімі. Еттің сапа көрсеткіштеріне түрлік фактордың әсері
Қазақстан Республикасының мерекелері
Алимпиев шұжық цехы шығаратын ет өнімдердің сапа көрсеткіштерін анықтап, ветеринарлық санитарлық баға беру