Шаруашылыққа сипаттама (Қармақшы ауданына жалпы сипаттама және ондағы жылқы шаруашылығының дамуы)
Мазмұны
1 Кіріспе 6-7
2 Әдебиетке шолу
2.1 Жылқы өнімдері – сапалы тағам 8-9
2.2 Жылқы етінің биологиялық маңызы 10-14
2.3 Жылқыдан алынатын тағамдық өнімдер 15-17
2.4 Жылқыда кездесетін адамға қауіпті аурулар 18-20
2.5 Ветеринариялық санитариялық сараптаудың адам денсаулығын сақтаудағы ролі.
3 Өзіндік зерттеулер
3.1 Зерттеу материалы мен әдістемесі.
Жылқы ұшасы мен ағзаларын всс әдістері. 22-23
3.2 Шаруашылыққа сипаттама (Қармақшы ауданына жалпы сипаттама және ондағы жылқы шаруашылығының дамуы). 24-25
3.3 Үй жағдайында жылқы сою және қазы айналдыру 25-27
3.4 Өзіндік зерттеулердің нәтижелерін талдау. 27
3.4.1 Етті сезімдік зерттеу. 27-28
3.4.2 Жаңа сойылған етке микроскопиялық талдау жүргізу. 28
3.4.3 Қазыны физикалық- химиялық әдіспен зерттеу. 28-34
3.5 Зерттеу нәтижелерін талдау 35-36
4 Түйін
37
5 Практикалық ұсыныстар
37
6 Еңбекті қорғау
38-40
7 Пайдаланылған әдебиеттер
Үй жағдайында жылқы сою және қазы айналдыру
Сақ дәуіріндегі ескерткіштерге археологиялық зерттеулер
Жалағаш ауданында болған негізгі оқиғаларды зерттеу
Ауыл шаруашылығындағы меншікке қатысты мемлекеттендіруге көшу және оның қайғылы зардаптары
Қызылорда облысының жер бедері
Шығыс жағалауы жазық құмды
Көлдің атауы және орналасқан орны
Кеңес өкіметінің қазақ шаруаларын отырықшыландыруға байланысты мемлекеттік саясатын талдау
Облыс жерінде қар жамылғысы тұрақсыз
Оңтүстік Қазақстан аймағының ауыл шаруашылық факторлары