Қазақстан Республикасында сүт өнімдері өндірісінің даму тарихы

ЖОСПАР
1.4. Сүттің физикалық-химиялық жэне органолептикалық касиеттері 1
1.5. Сүттің химиялық қасиеттері 1
1.6. Дүние жүзіндегі сүт өндірісінің қалпы 2
Қазақстан Республикасында сүт өнімдері өндірісінің даму тарихы 4
2. АРНАЙЫ БӨЛІМ 7
2.1. Нормативтік есіптемелер 7
2.2. Зерттеуді метрологиялық қамтамансыздандыру 8
2.3. Зерттеу методикасы және бағдарламасы 10
2.4. Ж.Ш.С. “АФА” шаруашылығында өндіріс қызметінің қысқаша ақпараты 11
ЖШС «АФАң сүт және сүт өнімдерін сертификаттау 16
ЕҢБЕКТ ҚОРҒАУ 20
5. Технологиялық үрдіс 27
Сүт қойыртапсы 32
Араластыру, салқындату мен пісіп жетілуі 32
6. Сақтау мен тасымалдау 35
Қолданылған әдебиеттер тізімі


Ұқсас жұмыстар

Танысу тәжірибесі барысындағы міндеттерім
Тексеру және кәсіпорынды бағалау
Ауыл шаруашылығы өнімі
Қазақстан Республикасындағы сүт өнімінің өзіндік құнын жүйелік талдау және болжау
Агробизнесті ұйымдастыру және оны жетілдіру жолдары
Қазақстан экономикасындағы өңдеуші кәсіпорындар
Аймақтардың ауыл шаруашылық саласының даму деңгейі
Кәсіпорында пайдаланылатын шикізат түрлері және шикізатты өндіріске дайындау
Ашытқысыз дайындалған нан - нан пісіретін ашытқысыз қамырдан жасалған нан өнімдері
«Фудмастер» өнімінің бәсекеге қабілеттілігін талдау