Жүзім өңдеудің жалпы технологиясы және шарап материалдарын алу

Мазмұны:

1.1 1.1тізі

Кіріспе 2
1. Әдебиетке шолу. 4
2. “Бахус” акционерлік қоғамының сипаттамасы 10
3. Нормативтік сілтемелер 12
4. Терминдермен анықтамалар. 14
5. Жүзім өңдеудің жалпы технологиясы және шарап материалдарын алу. 15
5.1 Жүзімдік шараптарының жеке тобтарын өндіру ерекшеліктері 18
5.2 Тағамдық құндылығы 20
6. Сәйкестендіру және сараптау. 21
6.1 Қабылдау тәртібі, үлгілер алу және сынау әдістері. 21
6.2 Органолептикалық бағалау және талдау . 23
6.3 Физика–химиялық көрсеткіштері 27
7. Таңбалау және сақтау 29
8. Шарап өнімдерін сертификаттау тәртібі 31
9. Қорытынды 36
10. Еңбек қорғау 38
Қолданылған әдебиеттер


Ұқсас жұмыстар

Жүзім өңдеудің жалпы технологиясы және шарап материалдарын алу
Жүзім шарабы өндірісі
Жүзім маркасынан жеңіл арзан шарап
Жүзім шарабының ассортименті
Шарап түрлері
Италияндық хош иісті шараптар
500 т жүзімді иістендірілген мускат шараптарына өңдейтін кішігірім шарап зауытының жобасы
Десертті тәтті шараптарда спирт мөлшері
Өнімдер өндірісі
Шарап өңдірудің теориялық негіздерімен танысу