Жеке өнім түрін өндірудегі ерекшеліктері
МАЗМҰНЫ
Дәстүрлі еттен ұлттық тағамдарға шолу 2
Жеке өнім түрін өндірудегі ерекшеліктері 4
Түйе етінен жасалатын тағамдар 8
Түйе етінен ұлттық шұжық дайындау 8
Түйе етінен жасалған қуырдақ 9
Қорытынды орнына 9
Пайдаланылған әдебиеттер
Құстардың санитарлық гигиенасы
Дәстүрлі еттен ұлттық тағамдар
Жылқының төс еті
Жарма өндіру технологиясы
Макарон қамырын дайындау
Шошқаның гигиенасы жайлы мәлімет
Ауыл шаруашылығы дақылдарының өнімділігін жоспарлау
Өндіріс және өндірістік құрылымы
Құс ұшаларын өңдеудің технологиясы
Қызылшақант өндірісінде қалдықтарды қолдану