Жалпы қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарына сипаттама
Жоспар:
Кіріспе
1. Жалпы қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарына сипаттама.
Қоғамдық тамақтандыру қызметінің жіктемесі.
1.2. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын басқару процесі.
1.3. Ресторан қызметкерлерінің құқықтары мен міндеттрері.
Қорытынды
Қолданған әдебиеттер тізімі
Жалпы қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарына сипаттама
Салқын цехтың жұмысын ұйымдастыру
Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру туралы
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының түрлері
Қоғамдық тамақтандыру барысындағы бухгалтерлік есеп ерекшеліктері»
Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру
Термиялық өңдеу әдістері
Жалпы қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарына сипаттама және аудит ролі
Фестиваль қатысушыларына 100 адамға қызмет көрсетуді ұйымдастыру
ТАМАҚТАНДЫРУ КӘСІПОРЫНДАРЫНЫҢ ДАМУЫ ЖӘНЕ ӨРКЕНДЕУІНІҢ ТАРИХИ ҚЫРЛАРЫ