Жаңа стандарт жобасын халықаралық талаптарымен салыстырып сәйкестендіру
Мазмұны
Кіріспе
ІІ Әдебиетке шолу
2.1 Шошқаның шығу тегі және негізгі тұқымдар
2.2 Шошқа етінің сипаттамасы
ІІІ Негізгі бөлім
3.1 Дипломдық жұмыстың әдістемесі
3.2 Алтын диірмен аграрлық корпорациясының қысқаша сипаттамасы
3.3 Қолданылған нормативттік құжаттар
3.4 Терминдер мен анықтамалар
3.5 Шошқа еті стандарттың негізгі талаптары
3.5.1 Жалпы талаптар
3.5.2 Таңбалау және орау
3.5.4 Қабылдау ережесі
3.5.5 Бақылау және сынау әдістері
3.5.6 Сақтау және тасымалдау
3.6 Жаңа стандарт жобасын халықаралық талаптарымен салыстырып сәйкестендіру
ІV Жаңа стандартын еңгізудың экономикалық тиімділігі
V Еңбек қорғау
VІ Қорытындылар мен ұсыныстар
VІІ Пайдаланған әдебиет тізімі
Дайындайтын сиыр сүтіне үйлестірілген гост стандартының ерекшеліктері
Республикада азық - түлік проблемасын шешуде шошқа шаруашылығының алатын орны
Экспортқа арналған жылқы етіне қойылатын талаптар
Өндірісті метрологиялық қамтамасыз етудің негізі
Стандарттау жұмыстарын жүрізуден экономикалық және әлеуметтік тиімділікі анықтау
Кәсіпорынның экологиялық менеджменті
Стандарттау, метрология және сертификаттау пәнінен лекция жинағы
Халықаралық стандарттау ұйымы
Аккредиттеу тәртібі
Сиыр етінің техникалық шарттары